Results 1 to 7 of 7

is anyone else having troulbe downloading and using JL_Cmder?... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    marcrott's Avatar
    marcrott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73

    JL_Cmder Won't Work

    Advertisement



    is anyone else having troulbe downloading and using JL_Cmder?

  2. #2
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Where are you trying to download it from? Also what OS are you running on your PC?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    lamusah's Avatar
    lamusah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    My J_Cmder wont work, am using VISTA

  4. #4
    SGZrazberry's Avatar
    SGZrazberry no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    Just ask
    Posts
    488
    there are issues is you are trying to run it on 64 bit vista....
    godsdameatIluvdezlittleboxes

    The answer to everything?...BBSAK http://rimgeeks.com/viewtopic.php?f=62&t=56

  5. #5
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    If you're not using 64 bit, turn off UAC (User Account Control).

  6. #6
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    If you're not using 64 bit, turn off UAC (User Account Control).
    That doesn't help me, even with it off it won't run...thankfully I still have my old XP machine.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  7. #7
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    I'm not exactly sure if it helped me either, az. For the longest time I could not download or install jl_cmndr. I happened to turn that off at one point and the next time I tried, it installed just fine. Go figure.....

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •