Results 1 to 9 of 9

Hey folks, I am having a problem when typing inside of a textbox using my ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516

    issues with textboxes

    Advertisement



    Hey folks,

    I am having a problem when typing inside of a textbox using my new 8900 on OS 4.6. Whenever I hit enter to go to a new line, I am no longer able to see what I am typing. Is anyone else having this issue and is there a solution to it?

    Thanks .
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  2. #2
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    As in the text you just typed disappeared, or the box you were typing in doesn't wrap and it seems to go on until you hit 'enter'?
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  3. #3
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    basically, it won't wrap when i hit enter
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  4. #4
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Some sites I have no problem with and others I do. Seems to be the way the BB browser reads the site.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    AHHHHH...that stinks...I hope RIM developers figure this out soon. It's annoying cuz my site is one of those sites where the return word-wrap just won't work .
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  6. #6
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    I'm interested in seeing if anyone has come up with work arounds for BB browser's lack of consistency in treating textboxes the same.
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  7. #7
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    OK...so I upgraded my os from .114 to .250. That SORT OF fixed the issue. It got rid of the missing text after hitting enter...BUT, the text still does not auto-wrap.
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

  8. #8
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    It won't. The browser issue is relative to 4.6. Speculation is that this will be fixed in the official release of 5.0.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  9. #9
    ryfoster's Avatar
    ryfoster no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    516
    Will be looking forward to that release...one day, lol.
    ---
    R. Foster (2 Timothy 2:15)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •