Results 1 to 6 of 6

Is there anyway I can get true GPS on an 8300? Really I would love ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    tdownwa's Avatar
    tdownwa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5

    Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    Advertisement



    Is there anyway I can get true GPS on an 8300? Really I would love to be able to Geo Cache with my BB instead of my hand held Garmen. I need something with accurate maps offroad maps and with Lat/Long. Anyone use TeleNav on a 8300? Is it worth the $10 a month or is there better software? I like google maps and I love the new "My location" feature, but its rarely accurate. Also it having no latitude and longitude sux.

    Any help or suggestions would be appreciated.

  2. #2
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405

    Re: Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    On an 8310 yes, an 8300 you would need a gps puck/unit for 'true' gps.~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405

    Re: Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    Duplicate~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    You can buy. GPS receiver and connect via bluetooth.

    Then find a decent GPS app.

  5. #5
    sgtdisturbed47's Avatar
    sgtdisturbed47 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    130

    Re: Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    I suggest the i-Blue 737. $55 on Amazon.com. Excellent accuracy and tracks you at driving speeds.

    http://www.amazon.com/gp/product/B00...pf_rd_i=507846

  6. #6
    squall458's Avatar
    squall458 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8

    Re: Is there anyway I can get GPS on an 8300?

    Would this work with my 8300?
    http://www.amazon.com/Globalsat-BT-3.../dp/B000GWGHOK

    Besides getting that GPS puck, where can I get software that would work with it? Free solutions or do I have to pay for another program? Would the included BB maps program be sufficient (I would like turn by turn directions, rerouting would be nice). Sorry to hijack your thread, I figure it would be better than starting another similar thread.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •