Results 1 to 8 of 8

Hey, i'm new to this, i'm on prepay o2 wit a blackberry curve 8310. When ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    leathem's Avatar
    leathem no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3

    Intrnet Settings!

    Advertisement



    Hey, i'm new to this, i'm on prepay o2 wit a blackberry curve 8310. When i try to connect to the internet an error msg appears and says i need to try later or contact my service provider, 02 say they have no settings to give and i mite have luck here.
    Ant ideas? TY

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Try going to www.phoneontherun.com, enter your country and carrier and it will give you some settings to try.

  3. #3
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Quote Originally Posted by leathem View Post
    Hey, i'm new to this, i'm on prepay o2 wit a blackberry curve 8310. When i try to connect to the internet an error msg appears and says i need to try later or contact my service provider, 02 say they have no settings to give and i mite have luck here.
    Ant ideas? TY
    Does your prepay include data? That could be a good reason why you can't get on the net.

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    ^^^ Good point.

  5. #5
    leathem's Avatar
    leathem no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    i think it shud just charge me a rate for it, i haven't actually signed up for data tho....

  6. #6
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Normally for the data you hae to be on monthly plan. But if you can pay as you need it, you'll be paying out the butt for data charges. They charge more for the prepay.

  7. #7
    leathem's Avatar
    leathem no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    but i get no internet at all.

  8. #8
    Mobile Empire's Avatar
    Mobile Empire no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    142
    Quote Originally Posted by leathem View Post
    but i get no internet at all.
    O2 is a reseller of ATT service and does not offer DATA at all. You can't get MMS or Internet on the phone at all. Thats why they said they dont have any settings to offer. Wonder why the customer service rep you spoke to just didnt tell you that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •