Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

next line when posting either on forums or in your email inbox on the 8900? ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968

    How do you enter down to a

    Advertisement



    next line when posting either on forums or in your email inbox on the 8900? I hit Shift Enter or just Enter alone but the cursor just disappears.

    For example, if i want to create a list as below:

    1. test
    2. next

  2. #2
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    It disappears, but its still there (in the forum)...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    Ok, disappears and goes where? I cant find the cursor to type. If I type I don't see anything

  4. #4
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Usually iy I want to quote someone on wap, here on pinstack, and hit enter the cursor disappear...

    And it just did while typing this...

    And again, but when I keep typing, it keeps coming...

    (Or maybe I'm not completely understanding what you're saying)... Could you elaborate?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    You understand me thanks, but it's just that I cant do it even though I press Enter and it disappears and I continue to type. Nothing happens - I don't see any text. I hope I can figure this out.

  6. #6
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    And this is while posting here for responses? And EVEN in emails? Its the latter that concerns me more at this point...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    Well when I compose an email it works fine and in blackberry messenger it works when I do Shift Enter. But I do not know how to do it in forums when posting or if i go into the Yahoo mail client and Gmail Mail client. It must be something I'm not seeing.

  8. #8
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    I'm not entirely sure, I've always just hit enter for next line...

    Has this always been this way? Or is this something you've noticed going wrong recently?

    Cleaning out logs and caches always helps with little glitches...

    And there's always the ultimate battery pull...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  9. #9
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    Thanks for your help but it works when I use the Bolt browser.


    I guess I will just use this browser to post.

  10. #10
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Well... Whatever works...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Just upgrade your OS to the latest version, I used to have this issue on the stock Rogers OS but it was gone after i updated it.
    Good luck

  12. #12
    s4berry's Avatar
    s4berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    256
    Is this problem related to the "text not wrapping" issue. Along with that problem I do lose the blue square that tells you where your cursor is. And somtimes the screen will jump and I lose my place and have a hell of a time trying to place my cursor at the end of my text. So I think it's one big "BB browser doesn't know how to deal with form fields" issue.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  13. #13
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    It may be the whole form fields issue... I occasionally have trouble with them but never bothered myself (always choked it down to the fact that no matter what, its a bb, not a notebook)... But yes, there is a thing with form fields on n off...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  14. #14
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    Just upgrade your OS to the latest version, I used to have this issue on the stock Rogers OS but it was gone after i updated it.
    Good luck
    Thanks, this did it. I updated tp .168 os.

    I knew it wasn't me, lol. Thanks again all for the assistance.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  15. #15
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Yeah its the stock OS from Rogers and Tmobile they have that problem.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •