Results 1 to 7 of 7

I have a BB 8310 and a Mac, with iCal (Leopard). I need to sync ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    hirereach's Avatar
    hirereach no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1

    Smile How do I sync BB 8310 with iCal on a Mac?

    Advertisement



    I have a BB 8310 and a Mac, with iCal (Leopard). I need to sync them, but the latest operating system (from PocketMac) is not working for me. Does anyone have a solution?

  2. #2
    mjwood0's Avatar
    mjwood0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    907
    Sadly, if PocketMac doesn't work, you're kinda out of luck.

    I have a Mac too at home and luckily, my office uses Windows w/ outlook -- so I sync at work.

    Good luck (and welcome!)
    As always, just my opinion...
    mjwood0 (at) pinstack (.) com
    Remove PTT | OS Upgrade

  3. #3
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    ive been using pocket mack a little been working fine for me sometimes the sync process hangs but when i disconnect the information still transfered. but with poketmac it is on and off.

  4. #4
    mjwood0's Avatar
    mjwood0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    907
    My experience showed it wasn't nearly as reliable as Desktop Manager.

    Sad really. I think they are missing out by not offering it especially since they are trying to compete with the iPhone which syncs with both platforms.
    As always, just my opinion...
    mjwood0 (at) pinstack (.) com
    Remove PTT | OS Upgrade

  5. #5
    bcbbanga4l's Avatar
    bcbbanga4l no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24ac973e
    Posts
    1,265
    yeah, im sure they will come up with something soon specially with the new os coming out whenever its supposed to.

  6. #6
    chatster18's Avatar
    chatster18 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    1,121
    You could try the missing sync for blackberry, but I think its like 40 bucks...

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    JCG3's Avatar
    JCG3 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    306
    yeah i have heard good things about the above mentioned ^^^ i would check your version one last time to make sure its the most current because they came out with a beta for leopard i believe

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •