Results 1 to 4 of 4

i'm sorry if this is already posted but i tried looking everywhere... i installed the ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    kennyt's Avatar
    kennyt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    10

    help with the upgrade

    Advertisement



    i'm sorry if this is already posted but i tried looking everywhere...

    i installed the new 4.5 onto my computer, then i go to hookup my blackberry and i click on application loader and it still syas 4.2... whats wrong?!

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Did you delete the vendor.xml file from

    c:\Program Files\Common Files\Research in Motion\AppLoader?

    There is a forum already going for troubleshooting this OS pinned at the top of the RIM Device OS thread.

    Here's the link that'll take you right to it if deleting the vendor.xml file doesn't solve your problem:

    http://blackberryforums.pinstack.com...isplay.php?f=7

  3. #3
    kennyt's Avatar
    kennyt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    10
    thanks i just gave you some trust hahaha

  4. #4
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    lol Thanks, Kenny!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •