Results 1 to 14 of 14

i used the JL_Cmder application to wipe my 8900. and now my computer wont find ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    marcrott's Avatar
    marcrott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73

    HELP!!! Wiped BB, and now computer wont find it

    Advertisement



    i used the JL_Cmder application to wipe my 8900. and now my computer wont find it. im scared !!!BEEP-LESS!!!! lol please help me

  2. #2
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have you tried restarting your PC? Also try going to c/program files/common files/research in motion/ app loader and run the loader from there. Also make sure you have the OS installed to your PC.

  3. #3
    marcrott's Avatar
    marcrott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73
    i'll try. i hope it works. nothing i did voided my warenty, did it?

  4. #4
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    No, you should be fine and I am sure we can get you back up.

  5. #5
    marcrott's Avatar
    marcrott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73
    it looks like its working. thank u sooo much. i cud learn a lot from u

  6. #6
    Tre Lawrence's Avatar
    Tre Lawrence no está en línea Developer
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    393
    Yep, Moderncowboy is a BAD man...

  7. #7
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Always reboot when you have an issue first off. Saves alot of headache sometimes. I'll keep an eye on the thread just in case this doesn't do it.

  8. #8
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Bad in a GOOD way!

  9. #9
    alpra's Avatar
    alpra no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    If that don't work pull batt. Then run load like moderncowboy said but connec
    t usb right after you start apploader this should trick bb to connect
    I did same thing
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  10. #10
    alpra's Avatar
    alpra no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    38
    Sorry leave batt out. To connect ok
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  11. #11
    marcrott's Avatar
    marcrott no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    73
    Thx guys. Everything worked fine. Wouldn't have been able to do it without your help
    ~via smartphone wap.pinstack.com~

  12. #12
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Glad you got it going.

  13. #13
    Sirthinks's Avatar
    Sirthinks no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2831A313
    Posts
    1,569
    Quote Originally Posted by Tre Lawrence View Post
    Yep, Moderncowboy is a BAD man...
    He is the BADDEST... My momma warned me about COWBOYS!
    If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe. - Carl Sagan

  14. #14
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ^^ mine too

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •