Results 1 to 9 of 9

i put a bunch of ringtones on my media card yet when i set them ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    hisfattness's Avatar
    hisfattness no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    24197856
    Posts
    35

    help me get my ringtones to work

    Advertisement



    i put a bunch of ringtones on my media card yet when i set them up the don't work. I'm a newb still with the 8300 please let me know wht my retarted self is doing

  2. #2
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: help me get my ringtones to work

    Are you going into profiles and setting them this way?
    Profiles>Advanced Profiles>then from here you select email or whatever you want to apply
    the ringtone to and select it from your available tones in media list.
    Apply and Save.
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  3. #3
    jonesjj's Avatar
    jonesjj no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    153

    Re: help me get my ringtones to work

    I have found that most phones don't like ringtone's that are over 64kbps bit rate. Might try to convert a song or two and try it.

  4. #4
    hisfattness's Avatar
    hisfattness no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    24197856
    Posts
    35

    Re: help me get my ringtones to work

    i changed it here as well as on people in my address book but they are not working. could this be because i have them on my media card?? i've tried switching them and then resetting even please any help would be great. and all the ringtones are ones i got off this site.

  5. #5
    jonesjj's Avatar
    jonesjj no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    153

    Re: help me get my ringtones to work

    Make sure the ringtones are in the ringtone folder on the media card.

  6. #6
    NOID's Avatar
    NOID no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2423EC62
    Posts
    194

    Re: help me get my ringtones to work

    I had this problem with my Pearl. I use www.phonezoo.com and it works great and you can put 20 seconds of ANY part of the song you want. If you try it out and have any questions PIN me.

  7. #7
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: help me get my ringtones to work

    ^^Phonezoo is a great site, I have used that one a lot and love it, I highly recommend it and the best part is it is free!
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  8. #8
    NOID's Avatar
    NOID no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2423EC62
    Posts
    194

    Re: help me get my ringtones to work

    Quote Originally Posted by Lavagirl
    ^^Phonezoo is a great site, I have used that one a lot and love it, I highly recommend it and the best part is it is free!

    Yeah my buddy is affraid to use it because he doesnt want to put his number in...I have 100+ ringtones and have never had no spam or anything

  9. #9
    simonminshall's Avatar
    simonminshall no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    2068A03C
    Posts
    63

    Re: help me get my ringtones to work

    Phonezoo has to be the way forward for a newbie. Why waste an hour, when phonezoo does it in 30 seconds.
    Simon Minshall
    Mobile Data Consultant
    www.mobileguy.co.uk
    0844 8845474

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •