Results 1 to 7 of 7

Trying to swtich devices to my new 8310 and I got the Fatal Error on ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994

    HELP!!!! JVM Error 543!!!! Fatal Error when switching!!!

    Advertisement



    Trying to swtich devices to my new 8310 and I got the Fatal Error on the DM and the white JVM error on the phone!!! HELP!!!
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  2. #2
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Switch Device Wizard?

  3. #3
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Yeah...and it came up with that message!
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  4. #4
    N8DBB's Avatar
    N8DBB no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    7BCE3C88
    Posts
    6,028
    Yep...The EXACT reason I don't recommend using the switch device wizard, and instead use the selective backup.

    Sounds like it jacked up your OS. Download a new one and install it.

  5. #5
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    OK...how do I switch it without using the Switch Device?
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  6. #6
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Do I need to wipe the device with JL Commander first?
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  7. #7
    pegb856's Avatar
    pegb856 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    A Colata
    Posts
    264
    Yep you should wipe with JLCMDR first then once the OS is installed hook back up to DM. From there click backup and restore, from there click Advanced and you can select which items to restore to your new device.
    As Always...

    Happy Berrying!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •