Results 1 to 8 of 8

Everytime I try to load a video, I get an error code...http Error 502:Bad Gateway. ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78

    help!!!

    Advertisement



    Everytime I try to load a video, I get an error code...http Error 502:Bad Gateway. This started happening after I updated my OS.... Any idea what it means?

  2. #2
    GeneKam's Avatar
    GeneKam no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    232D8D38
    Posts
    756

    Re: help!!!

    load a video in media player? did you try old videos or simply go thought a battery pull?
    Another thing is, what kind of video are you playing, format and size wise.
    "Drive by tornado-kicking, boy, i wish i could see that" - Yaku
    "Yeah! It was epic" - Gene

  3. #3
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78

    Re: help!!!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Loading video from blueapple.com... I tryed a battery pull, that didn't work...

  4. #4
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78

    Re: help!!!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Edit.... Blueapple.mobi... And couple other websites.... I just started havin this problem today after I installed the new OS.

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: help!!!

    Just letting you know that you cannot stream videos over the the internet especially if it's in Flash.

    Were you able to play the vids before you upgraded?

    EDIT: Also if you just updated your OS did you resend your service books after?
    See this thread #13 if you need directions: http://blackberryforums.pinstack.com...on_issues.html
    Last edited by reddog187; 02-21-2008 at 02:17 AM.

  6. #6
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78

    Re: help!!!

    Service Books Resend.... Still Givin Me The Error Code....

  7. #7
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: help!!!

    Do you have the correct APN settings for your carrier?

    Check here
    http://blackberryforums.pinstack.com...t_carrier.html

  8. #8
    lusanchez's Avatar
    lusanchez no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    CHE WEY!
    Posts
    78

    Re: help!!!

    ok i corrected the APN settings... still giving me that error...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •