Results 1 to 14 of 14

Im on 4.5.0.42 and still cant get you tube to work right!! Any Ideas? I ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    johu65's Avatar
    johu65 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24470e33
    Posts
    160

    Question HEEEEY!!!! Whats good with youtube?

    Advertisement



    Im on 4.5.0.42 and still cant get you tube to work right!! Any Ideas? I dont know anything about them TCP settings, or what they are supposed to be on. I am with Suncom Wireless. If any one can help, THANX!!!!!!!!!
    PIN: 24470E33

  2. #2
    e-berry's Avatar
    e-berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    23001419
    Posts
    308
    I'm not sure what's going on but I just noticed I'm having issues as well. I am also on 4.5.0.42 but with tmobile and a video wasn't playing while connected via wi-fi but once I went on just EDGE it worked once. After that I wasn't able to view another video. Not sure if its youtube mobile or not. I'm not aware of any TCP settings but I will try and find out what's happening. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    e-berry's Avatar
    e-berry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    23001419
    Posts
    308
    they were doing maintenance last night ... its working for me today.
    --
    More than meets the eye.

  4. #4
    toddone's Avatar
    toddone no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    30493926
    Posts
    364
    I'm on 4.3 and it works perfect, and it works fine...~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    obione's Avatar
    obione no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24aa759c
    Posts
    236
    4.5.0.37 working fine today, so far so good. but i am on the bb 8800

  6. #6
    raton's Avatar
    raton no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    7BF68784
    Posts
    5,730
    You know they do maintenance every now and then on youtube right? Not to mention lately they've been doing it quite a lot.
    Last edited by raton; 06-17-2008 at 01:21 PM.

  7. #7
    rortegaj's Avatar
    rortegaj no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2054FDAA
    Posts
    3
    I'm in 4.5.0.37 using a 8310 and I cannot see any you tube videos... When I click on the video it opens the media player but only a blank screen is displayed..... Is this a bug on the 4.5.0.37?

  8. #8
    TheRiddler's Avatar
    TheRiddler no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,450
    What browser are you using? I had problems with speed with the default browser and switched to Opera (www.mini.opera.com) and now have zero issues with youtube.

  9. #9
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331
    Quote Originally Posted by rortegaj View Post
    I'm in 4.5.0.37 using a 8310 and I cannot see any you tube videos... When I click on the video it opens the media player but only a blank screen is displayed..... Is this a bug on the 4.5.0.37?
    Never got it to work on .37. I've got .42 on my curve and youtube works alright.

  10. #10
    rortegaj's Avatar
    rortegaj no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2054FDAA
    Posts
    3
    Well I´m now in 4.5.0.44 in my 8310 and still cannot see you tube videos.. no error messages just a blank screen in the media player application.

    I tried blackberry and MS Explorer as emulation mode but still does not work... any ideas?.. for those of you that works fine what settigns do you have in your browser?

  11. #11
    Jbee's Avatar
    Jbee no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    3047D925
    Posts
    1,859
    Wonder if you can view vids via V-Tap? Can someone test this out for me? http://m.vtap.com

  12. #12
    rortegaj's Avatar
    rortegaj no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    2054FDAA
    Posts
    3
    when you go to vtap says that they cannot longer stream video and will let us know when the app for my device is ready

  13. #13
    ag_one80's Avatar
    ag_one80 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    102
    Quote Originally Posted by toddone View Post
    I'm on 4.3 and it works perfect, and it works fine...~via BB (wap.pinstack.com)~
    What kind of blackberry do you have?

  14. #14
    nabeleda's Avatar
    nabeleda no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    i need to upgrade to 4.3...its the safest os for my carrier at&t im currently on 4.2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •