Results 1 to 12 of 12

Did anyone manage to download the Etrade mobile program on their 8330? When I try ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83

    Etrade mobile not supported for 8330?

    Advertisement



    Did anyone manage to download the Etrade mobile program on their 8330? When I try to download it, it said it is not supported for my device.

  2. #2
    ma077146's Avatar
    ma077146 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    3019F3E6
    Posts
    945
    Oy mate, found this disclaimer on their site:

    E*TRADE Mobile Pro is currently available for: The BlackBerry® CurveTM smartphone, the BlackBerry® PearlTM smartphone, the BlackBerry® 8800 smartphone, and older BlackBerry smartphone models running on BlackBerry® Device Software 4.1 or higher (with the exception of the BlackBerry® 7520 smartphone, the BlackBerry® 7290 smartphone and the BlackBerry® 7250 smartphone).

    https://us.etrade.com/e/t/mobile_pro

    Looks like your model isn't covered at the moment. It wouldn't hurt for yourself and others with models not covered at the moment to email them on a regular basis and tell them you want the application.

  3. #3
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83
    isn't our phone a blackberry curve?

  4. #4
    popo341's Avatar
    popo341 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    329249D2
    Posts
    247
    I downloaded it and it worked fine. I don't have an etrade account but I just wanted to check it out. On another note the baby with the BB is one of the funniest commercials I have seen in a long time.

  5. #5
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83
    i was running OS4.5 and just tried downgrading back to OS 4.3 and works now. Thanks!

  6. #6
    clarkkent51ny's Avatar
    clarkkent51ny no está en línea Themes Pro
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    305DA705
    Posts
    4,982
    Yeah I was going to say I had on my 8330. But I haven't attempted to reinstall since upgrading to 4.5.

    ¤Via Curvelicious¤

  7. #7
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83
    Ok now I run into another issue. When I try to login, I get a "Loginuser failed: 404 :HttpStatus: Not found" Does anyone know how to fix this or is this a user account error that needs to be fix by calling etrade?

  8. #8
    clarkkent51ny's Avatar
    clarkkent51ny no está en línea Themes Pro
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    305DA705
    Posts
    4,982
    you do have an account, right? You have to use the same username and pass as your PC login
    This is my Blackberry. There are many like it, but this one is mine. Without me my Blackberry is useless. Without my Blackberry I am useless.

    BDG51@vzw.blackberry.net
    http://briandominic.vox.com/

  9. #9
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83
    Quote Originally Posted by clarkkent51ny View Post
    you do have an account, right? You have to use the same username and pass as your PC login
    thats what I did, and it gave me that error

  10. #10
    clarkkent51ny's Avatar
    clarkkent51ny no está en línea Themes Pro
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    305DA705
    Posts
    4,982
    try and go to options/advanced/applications then Etrade. Hit menu then edit permissions. Make sure they are all set to "allow".
    This is my Blackberry. There are many like it, but this one is mine. Without me my Blackberry is useless. Without my Blackberry I am useless.

    BDG51@vzw.blackberry.net
    http://briandominic.vox.com/

  11. #11
    SDU_Eric's Avatar
    SDU_Eric no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    83
    Just checked with etrade canada. It turns out etrade mobile pro is only for us, not for canadians.

  12. #12
    tracksforhire's Avatar
    tracksforhire no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1
    it doesnt work on 4.5 either

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •