Results 1 to 9 of 9

I have noticed that I always get an error msg when trying back up my ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Munya's Avatar
    Munya no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    21DCCF11
    Posts
    50

    Question Error When Backing My Phone

    Advertisement



    I have noticed that I always get an error msg when trying back up my phone through DM. I always try and clear whatever causes the Error, but it does not work. I ended switching to DM 4.6 as I thought 4.7 was buggy, but it is still the same. Anyone have the same problem and how can I fix this

  2. #2
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Hi, have you installed your berry's OS to your PC? May sound dumb, but a lot of folks forget to do this before they try to load apps via DTM.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    You mentioned you try to fix the error when it shows up but haven't been able to... have you been doing an Advanced Selective backup to determine which database is causing the error?

    Zo

  4. #4
    paullamm's Avatar
    paullamm no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    319b4998
    Posts
    329
    I get the same thing. I found it would stop at the profiles and profile options. I started doing the advanced selective backup. I just skip the profiles and it backs up fine.
    So try what Ami said above. It will stop at the part of the backup that is the problem. RIM customer service will even work with you to figure out what the issue is.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  5. #5
    rajafarhan's Avatar
    rajafarhan no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    20F44149
    Posts
    484
    I had a similar issue i cleared the internet cache. And cookies and all backed up and it worked fine
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    Munya's Avatar
    Munya no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    21DCCF11
    Posts
    50
    Thanks a lot for the tips guys. I will try all the suggetions and see which one works
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    Munya's Avatar
    Munya no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    21DCCF11
    Posts
    50
    Quote Originally Posted by chokem View Post
    Hi, have you installed your berry's OS to your PC? May sound dumb, but a lot of folks forget to do this before they try to load apps via DTM.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    I have the phone OS installed on my lap top and use it to load apps and stuff
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    jtekt's Avatar
    jtekt no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    68
    like rajafarhan said above, just clear all of your browser's caches and it should work fine

  9. #9
    amf14's Avatar
    amf14 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    98
    Via DM, clear browser cache and content store.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •