Results 1 to 10 of 10

I setup my Aunt's BB 8310 a couple months ago when she got it and ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Email: rec'v yes, send no

    Advertisement



    I setup my Aunt's BB 8310 a couple months ago when she got it and one of her email accounts i added was a work email. Which WAS working fine, but now it won't send emails. Actually they show as sent, they're just not being received by whoever she's sending them to. Also, she receives incoming emails fine. the other email account she has on there is a personal sbcglobal and it is working properly.

    Any ideas?

    I've deleted the account, re-added it, resent service books, re-registered, soft resets in the mix as well, battery pull for 2 mins. nada works.
    Last edited by mudshovel; 07-28-2008 at 07:17 PM.

  2. #2
    RayZ's Avatar
    RayZ no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,573
    Hmmm, check the firewall settings, I can't think of anything else it could be. You've tried everything else I can think of.

  3. #3
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405
    Resend service books~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    untjoker's Avatar
    untjoker no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    405
    Sorry, didn't read far enough, I would backup the device do a device wipe ALL 3rd party stuff too, then resend service books~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Mud. I would suspect the settimgs for the work email acct. Try going into the advanced settings on the BIS page. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314
    Ok Thanks Everyone. I'll Have To Ask Our I.t. Guy If He's Made Any Changes On Our Exchange Server And Then Try Thr Adv Settings.

  7. #7
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Is this only failing for one person? Does the DNS have an SPF record?~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314
    yes, it's only failing for her, but then there's only a few of us that have BB's and they're all for personal use, so no BES.

    but to answer your question, no. why do you ask?

  9. #9
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    I was asking the SPF question because the receipients mail server might block it if you had an SPF record but didn't add rim's servers to the SPF record. Guess not

  10. #10
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314
    nope, no spf set up.

    on the 2 bb's that we setup the work email addy on via BIS only 1 works still (8100).

    the only 3rd party app i put on her 8310 recently was vlingo and i'm pointing my finger at it somehow hosing things up cause it was causing a java.lang.nullpointerexception error and the onyl way to fix that is a wipe and reload. crap!! pita

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •