Results 1 to 6 of 6

Im having a crazy issue with my email today on the 8900. For some reason, ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    grapemist's Avatar
    grapemist no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    Posted
    Posts
    208

    Email Menu Malfunction

    Advertisement



    Im having a crazy issue with my email today on the 8900. For some reason, when I receive emails with picture attachments, I click on the menu key in an attempt to download my attachment(s) but there's no menu. Yesterday, I received emails with pictures and I had no problem downloading attachments. Why dont I have any menu functionality in my emails with picture attachments today?

    Ive pulled the battery several times today and nothing. I tried tweaking all of my email options and nothing. Tried tweaking the settings in the options app and nothing. The T-Mobile rep suggested wiping the phone clean and reformat the phone and im like, "uuuuuuuuhhhhhhhh". I want to completely exhaust my options before going that route. I just bought this phone two days ago for pete's sake.



    Someone????? Anyone????? Anyone????? Bueller????? Bueller?????
    Last edited by grapemist; 07-08-2009 at 11:11 PM.

  2. #2
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Have you tried deleteting the email accounts and adding them back then
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    grapemist's Avatar
    grapemist no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    Posted
    Posts
    208
    Thanks for your reply EALVNV.

    Hmmmm...no, I did not. I did however delete the service books and restored them. I believe thats indirectly related if im not mistaken???

  4. #4
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    well migth be, but i'd go with deleting and readding the accounts first, also are you on a custom theme or is the stock one?
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  5. #5
    grapemist's Avatar
    grapemist no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    Posted
    Posts
    208

    Thumbs up

    Okay...I figured out what the problem was. I had a 3rd party app installed to enhance email appearance, etc. called EMPOWERMAIL. For some reason, that app crippled my Blackberry Attachment Service functionality. I went into options / advanced options / applications, and deleted the EMPOWERMAIL app. Crisis averted. Now, ive got to get on the horn with EMPOWERMAIL and GET MY MONEY BACK. I even updated to the latest version thinking it would somehow be compatible with my 8900. What a joke.

    Anyhow, thank you for your feedback.

  6. #6
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Well, nice to know is working fir you
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •