Results 1 to 7 of 7

All, I have an 8300 that had an IT Policy on it. I used the ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    bjenkins17's Avatar
    bjenkins17 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2427d4b4
    Posts
    64

    Disable Firewall

    Advertisement



    All,
    I have an 8300 that had an IT Policy on it. I used the policy.bin to get rid of it and all is well. However I do not have the option to disable the firewall. This is causing problems for programs like flipside when you try to get album art. Is there any way to get this option back? I ddn't find anything on this so I apologize if this has been answered.

    thanks

  2. #2
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: Disable Firewall

    ~via BB (wap.pinstack.com)~well I see you are on you're on a BES account. You may have to see if your company can send you a blank it policy so you will have access to 3rd party apps

  3. #3
    Dubdub's Avatar
    Dubdub no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23FEFDC4
    Posts
    653

    Re: Disable Firewall

    My guess is that your company placed the IT Policy there for a reason. That is something you really should not screw around with, especially if it is their BB and they are paying the bill.

    Many companies take security very seriously. Messing with the security on a PC or handheld device can get one in deep do-do, possibly terminated.

    I suggest that you talk to the BES admin before you do anything else.

  4. #4
    jhowle's Avatar
    jhowle no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3115EE05
    Posts
    525

    Re: Disable Firewall

    this can be removed. I bought a 79xx from ebay and it came with one on it. if i remember i did the policy.bin thing and a factory wipe and reload and i believe it got rid of it. let me research it and I'll find out.
    Looking for new buddies. Add me pin# 3115EE05

  5. #5
    jhowle's Avatar
    jhowle no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3115EE05
    Posts
    525

    Re: Disable Firewall

    i posted this a long time ago,, this is what i did to remove it.

    http://blackberryforums.pinstack.com...licy_help.html

    if this helps, please add to my rep... ty
    Looking for new buddies. Add me pin# 3115EE05

  6. #6
    bjenkins17's Avatar
    bjenkins17 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2427d4b4
    Posts
    64

    Re: Disable Firewall

    Thanks. I will give it a shot. I have 2 BB's (1 personal and 1 company) looking to get that firewall option back on my personal one since I took it off the company network. I sure hate the workarounds..but getting my work emails is just to much to pass up. So I gotta have my weekend phone. Thanks again.

  7. #7
    jhowle's Avatar
    jhowle no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    3115EE05
    Posts
    525

    Re: Disable Firewall

    like i said let me know what happens,, if i can be of further assistance with it please me know.
    Looking for new buddies. Add me pin# 3115EE05

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •