Results 1 to 9 of 9

Does anyone know if you can have one ringtone for blocked caller id's, and another ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50

    Different ringtone's?

    Advertisement



    Does anyone know if you can have one ringtone for blocked caller id's,
    and another ringtone for the rest??
    thank's in advance,Tom

  2. #2
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321

    Re: Different ringtone's?

    I have managed to do that by making an address book entry called Unknown Caller or whatever it says with its own ringtone and it seems to work.

  3. #3
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: Different ringtone's?

    man stacey you are fast.
    murphdsurf, do what staceyrvc says!
    she's good

  4. #4
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50

    Re: Different ringtone's?

    thx Stacey for the fast reply,we should start calling you Quickdraw Stacey ,i'll give that a try!

  5. #5
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50

    Re: Different ringtone's?

    so i gave that a try,putting Unknown-- as first name
    Number--as last name
    as thats how it displays on my phone when a Blocked call comes in.
    no good on that idea,i even tried Unknown Number as title, no good either

  6. #6
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321

    Re: Different ringtone's?

    and you set the exception in the profile?

  7. #7
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50

    Re: Different ringtone's?

    not sure if if understand that "set exception in profile ?
    thx,
    Tom

  8. #8
    murphdsurf's Avatar
    murphdsurf no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    21617B45
    Posts
    50

    Re: Different ringtone's?

    Quote Originally Posted by StaceyRVC
    and you set the exception in the profile?
    can i pick ur brain??
    not sure if if understand that "set exception in profile ,
    do you think this would work for a 8300?

    here is what i did:
    1-created a profile for "blocked id",telling it to use a particular ringtone
    2-then create Active profile except for:Unknown Number(and check the box)
    and it still wont give me a different ring when Unknown Number!!
    any ideas on what im doing wrong?
    thx,
    Tom
    thx,
    Tom

  9. #9
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: Different ringtone's?

    when you go to "profiles" and then to "advanced" at the very bottom of the screen, you'll see "use active profile except for:" you' see important calls. Well pull the menu and choose new exception and set one up for tthat caller group, and you can et the ringer in there as well. Hope that helps

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •