Results 1 to 9 of 9

I found where I can change my default browser in advanced options, but it doesn't ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    cthiel53's Avatar
    cthiel53 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6

    Question Default browser

    Advertisement



    I found where I can change my default browser in advanced options, but it doesn't give me any options to change to. Does anybody know if its possible to change default to opera mini? Any help is appreciated

  2. #2
    eyecon82's Avatar
    eyecon82 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    206
    hmm....I thought it was not possible...but if anyone knows a way, it would be greatly appreciated

  3. #3
    tigerbluemusic's Avatar
    tigerbluemusic no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    167
    Not possible sadly.

  4. #4
    lsu4lif3's Avatar
    lsu4lif3 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    646
    never hear of it being possible to change the default browser sorry dude
    Never give up...you can always make a difference

  5. #5
    oefares's Avatar
    oefares no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2009
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    22
    would be nice, but maybe someday. Until then we are stuck with the BB default and just having Opera as a side. FYI though, there are quite a few links that are BB browser specific and Opera will not be able to show you the page, especially if you are looking for OTA links to themes/ringers whatever.

  6. #6
    ohad_129's Avatar
    ohad_129 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    237be374
    Posts
    444
    I think its must be a way
    I live in israel and its so expensive a plan as bis so I get a wap plan and I I get push mail but when I want to get into a link right from a mail its evoke my "dead" native browser
    Please help
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  7. #7
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    There's no way. The only things you can set it to are blackberry browser, wap, and if you have wifi the hotspot.

    Sorry, but its just not possible.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by ohad_129 View Post
    I think its must be a way
    I live in israel and its so expensive a plan as bis so I get a wap plan and I I get push mail but when I want to get into a link right from a mail its evoke my "dead" native browser
    Please help
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    is not possible but why not using the copy and past option, select and copy the link then paste it in opera
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  9. #9
    Tre Lawrence's Avatar
    Tre Lawrence no está en línea Developer
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    393
    Correct. Not possible.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •