Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Personal data plan is a Blackberry Data Plan aka BIS Service~via BB (wap.pinstack.com)~... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757

    Advertisement



    Personal data plan is a Blackberry Data Plan aka BIS Service~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #17
    brooke03's Avatar
    brooke03 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2,258
    NM I got the BIS thing but I don't even have my account set up on there and it said I would have to go to it through my BB browser, but I can't get online so wtf.

    Anyway I guess I will have to reload the OS real quick. I'm going to try the newest and if that doesn't work we'll go back to 4.2.
    /~*brooke



  3. #18
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Quote Originally Posted by kieranwest View Post
    FYI the most recent beta is 4.5.0.44 in my opinion it is much better in regards to performance than .42
    Yeah I can't even keep track anymore. Have no idea, too many versions out right now...ugh.

  4. #19
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    One more fact worth mentioning is the project att is on with currently upgrading all towers to 3.5G and 3G that may be causing you issues at well since they are trying to do all upgrades during the evenings.. This will be going on through mid July. Affecting different areas of the US.~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #20
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    ~via BB (wap.pinstack.com)~no links can be given on the stacks for betas Brooke Sorry.

  6. #21
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Yeah, RSC is right it could just all be a network thing too.

  7. #22
    brooke03's Avatar
    brooke03 no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    2,258
    Thanks guys. I was about to downgrade to 4.2, but as I was doing so I just hit backup/restore and restored it and now it's working fine.

    Weird. But if I have any more issues I will be downgrading until the actual release comes out for AT&T and not Vodafone.

    Thanks guys!
    /~*brooke



Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •