Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 73

Hey Roger, Thanks for jumping in. I think if he can get it to recognize ... BlackBerry Curve forum

  1. #31
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297

    Advertisement



    Hey Roger,

    Thanks for jumping in. I think if he can get it to recognize he will be good to go. Other than having him uninstall and reinstall DM I couldn't think of why it won't connect. Does this seem to be popping up more lately or is it just me?

  2. #32
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Yeah, I saw you helping someone else out with a similar problem. Something in the water maybe?

    Have you guys tried this thread?
    Last edited by azstar; 01-16-2009 at 01:27 PM.

  3. #33
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    What thread, dead link.

  4. #34
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    I dunno but all I drink is beer.... I did notice that the other guy was also At&t... They may have some bad water........

    Quote Originally Posted by RoGro View Post
    Yeah, I saw you helping someone else out with a similar problem. Something in the water maybe?

    Have you guys tried this thread?

  5. #35
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Argh! Thought I got 'em all.

    How 'bout this one? How to reinstall the OS when the computer doesn't recognize the device.

  6. #36
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    Yeah ya'll, I have seen this type of thread pop up a lot here as of late. Usually AT&T. Wonder if their phones have a self destruct mode, set to activate 1 month after the wananty expires? And yeah....... I gotta quit smokin"!

  7. #37
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Sorry Guys, Stepped away, the Baby trumps the Stacks from time to time. Jason are you checking that thread?

  8. #38
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    yeah........ I'm a bit confused. Most of it will make sense after I remember the series of bad names I had to call this thing to get it to stay on. My big problem still is getting to that point to select options.... And no worries man, family always come first.

    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    Sorry Guys, Stepped away, the Baby trumps the Stacks from time to time. Jason are you checking that thread?
    Last edited by jasonring; 01-16-2009 at 01:46 PM.

  9. #39
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    I just saw this..... No, not that I know of.

    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    Just a thought but did she install any new themes or apps the past day or two?

  10. #40
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have you tried the thread Roger suggested? If so did you have any luck. Wont need to have power on for that one.

  11. #41
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    We're waiting patiently, Jason!

  12. #42
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    yeah, That's the one I was reading, when I try to pull the battery out and plug up the usb, all i get is a picture of a battery on my bb screen and it won't go any further. I also noticed that part of those instructions said to go to my options/connections. Let me go back and re-read... I'm sure I missed something. I'll let you know what I find out. Sorry if I'm a pain....

    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    Have you tried the thread Roger suggested? If so did you have any luck. Wont need to have power on for that one.

  13. #43
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045
    Thank you!!!!!!!!!!!!!!

    Quote Originally Posted by rogro View Post
    we're waiting patiently, jason!

  14. #44
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    LOL, Jason you will get it and then be telling someone else how to do it.

  15. #45
    jasonring's Avatar
    jasonring no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    be kind
    Posts
    1,045

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •