Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

When it displays the weather info I have to scroll left to right to see ... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    veritus's Avatar
    veritus no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    23CC4F7B
    Posts
    31

    Re: Curve + BBWeather

    Advertisement



    When it displays the weather info I have to scroll left to right to see it all. Is there a way to change that formatting? Sorry if this is a thread jack.

  2. #17
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331

    Re: Curve + BBWeather

    Quote Originally Posted by luc-mobile
    What "station" should I use? Is there a station catalog somewhere?
    I don't see what you mean by station. There is Location ID, which should be your zip code, and Description which is what you want to call the profile.

  3. #18
    DCookSta's Avatar
    DCookSta no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    312C4157
    Posts
    2,331

    Re: Curve + BBWeather

    Quote Originally Posted by veritus
    When it displays the weather info I have to scroll left to right to see it all. Is there a way to change that formatting? Sorry if this is a thread jack.
    That's strange, i don't have to scroll any way but up and down. I've never see it make you scroll left or right. hmmm

  4. #19
    luc-mobile's Avatar
    luc-mobile no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    16

    Re: Curve + BBWeather

    Quote Originally Posted by DCookSta
    I don't see what you mean by station. There is Location ID, which should be your zip code, and Description which is what you want to call the profile.
    Sorry, I really meant Location ID. Does that mean only the U.S. is supported? Even so, I entered a U.S. zip code just to see if it works and I still get "Error: Invalid url parameter".

  5. #20
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Curve + BBWeather

    did you set your TCP/APN?

  6. #21
    luc-mobile's Avatar
    luc-mobile no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    16

    Re: Curve + BBWeather

    Quote Originally Posted by reddog187
    did you set your TCP/APN?
    I did, but it doesn't usually make any difference with other programs either. I have a BIS plan that forbids direct TCP.

  7. #22
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Curve + BBWeather

    oh yea, some carriers won't let you set it.

  8. #23
    bkeaver's Avatar
    bkeaver no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    23

    Thumbs up Re: Curve + BBWeather

    BBWeather works great on my 8320 on TMO. Awesome little app.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •