Results 1 to 8 of 8

i dnt know if these problem had been posted here, sorry for the repeat....the problem ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    s6nk11's Avatar
    s6nk11 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2469B7E3
    Posts
    14

    Curve 8320 from tmo won't connect with wrt100 router!

    Advertisement



    i dnt know if these problem had been posted here, sorry for the repeat....the problem is. i have BB curve 8320 from tmo and i also have linksys wrt100 when my curve is trying to connect it shut down by it self and it keep doing it in cirlce shutdown then reboot then when the curve is trying to connect again, it shutdown ryt away....i even remove the security for my wireless, wep, wpa still not connecting. ----mike's need ur help!:cry:
    -mike-

  2. #2
    atleastzero's Avatar
    atleastzero no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    2420565A
    Posts
    174
    You have other wireless devices connected fine? Laptops and such? Also, not sure if this actually matters or not, but I always name my wireless SSID a name consisting of only letters, with no spaces or punctuation. You could also try changing the channel, especially if it's on an Automatic setting. WEP would be your best bet if you did want to turn encryption on.

    Let me know how this goes.
    www.ATLEASTZERO.com -~- my WebComic
    PIN: 2420565A -~- T-Mo 8320 4.5.0.52

  3. #3
    s6nk11's Avatar
    s6nk11 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2469B7E3
    Posts
    14
    no, i mean is there sombody here with curve and a linksys wrt100 router and manage to connect to wrt100 with out any error or problem?
    -mike-

  4. #4
    atleastzero's Avatar
    atleastzero no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    2420565A
    Posts
    174
    My mistake. I thought you wanted help fixing it. It all boils down to a wireless device connecting to a wireless access point. It should work, period. If it doesn't, there are issues with settings or the hardware that need to be addressed.

    Good luck though
    www.ATLEASTZERO.com -~- my WebComic
    PIN: 2420565A -~- T-Mo 8320 4.5.0.52

  5. #5
    probrian's Avatar
    probrian no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by s6nk11 View Post
    no, i mean is there sombody here with curve and a linksys wrt100 router and manage to connect to wrt100 with out any error or problem?
    ya, atleastzero is right...and I have a wrt100 and an 8320..it works.

    -b

  6. #6
    s6nk11's Avatar
    s6nk11 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2469B7E3
    Posts
    14
    can you show me your setting
    -mike-

  7. #7
    s6nk11's Avatar
    s6nk11 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    2469B7E3
    Posts
    14
    from channel, mac address filtering, security?
    -mike-

  8. #8
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    s6nk11, Read through this thread here - there is a wealth of information regarding the 8320 and connecting via wi-fi. Your device, assuming that it is healthy, will connect to most any unsecured wireless area and any secured area provided you have the key. My own experience begins with post #80.
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •