Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

I am really disappointed in this. It was a great app on my Blackjack with ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    pcwizpcwiz's Avatar
    pcwizpcwiz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    32ae40a5
    Posts
    102

    Thumbs down Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    Advertisement



    I am really disappointed in this. It was a great app on my Blackjack with AT&T and gave me full access to my bank accounts. They say they simply do not support T-mobile. I tried to get around this by telling them I had a an 8800 with AT&T and gave them my friends AT&T number. He forwarded their SMS with download instructions but it just seems to lock up my BB 8320 when I try to run it. Maybe when they support the ATT/CIngular Curve it will work on my Tmobile curve.

    Any thoughts on a way around this? Anyone use a different bank where their banking does work with T-Mobile? I really do hate Citibank and this could push me over the edge. I can't login to their website on my BB and I can't use their mobile app.

  2. #2
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    yeah, this pisses me off. i've filled out their online request form for tmo support. still no love. c'mon citibank, it's not like tmo is some crappy carrier like boost mobile!
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  3. #3
    VZDubtk's Avatar
    VZDubtk no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,436

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    hmm never had citi bank how are they with customer service andf things of that nature
    I Unlock All Mobile Devices, questions just ask

  4. #4
    pcwizpcwiz's Avatar
    pcwizpcwiz no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    32ae40a5
    Posts
    102

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    The Citibank right outside my office is the worst branch ever. They send everyone to lunch between 12 and 2 and there are always just 1 or 2 tellers working, dozens of customers waiting and at least 7 other bank employees who are not helping customers, either officers sitting at their desks or people behind the counter doing tasks other than helping customers. The other branches aren't so bad. If it weren't a pain to switch all my electronic payments, direct deposit, etc I would switch in a hear beat, but I am close. Tell me BofA works with T-Mobile curve and I might just switch.

  5. #5
    redmoon's Avatar
    redmoon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    38

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    I access my BofA account with my TMo curve with no issues using Opera Mini

  6. #6
    VZDubtk's Avatar
    VZDubtk no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,436

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    yeah bofa does. i do bill payments and everything online from my phone bofa.mobi
    I Unlock All Mobile Devices, questions just ask

  7. #7
    adamjay79's Avatar
    adamjay79 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    114

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    I have Citi and I love them. ALl of my accounts and credit cards are with them. I find their customer service to be great. However, Citimobile is not supported with the curve even on ATT.

  8. #8
    geezie's Avatar
    geezie no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    111

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    Quote Originally Posted by adamjay79 View Post
    I have Citi and I love them. ALl of my accounts and credit cards are with them. I find their customer service to be great. However, Citimobile is not supported with the curve even on ATT.
    yeah , citibank does not work on my AT&T either . and of course it doesnt work on my tMob .
    hello, im fabulous !!

  9. #9
    oiheme's Avatar
    oiheme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2423663D
    Posts
    8

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    I have absolutely no idea what you guys are talking about. I am a citibank member and i can access my bank account just fine on my 8320. You have to make sure that in your *options* to set it to emulate internet explorer and not the blackberry.

  10. #10
    adamjay79's Avatar
    adamjay79 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    114

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    Quote Originally Posted by oiheme View Post
    I have absolutely no idea what you guys are talking about. I am a citibank member and i can access my bank account just fine on my 8320. You have to make sure that in your *options* to set it to emulate internet explorer and not the blackberry.

    Explain this in english please

  11. #11
    kentrg's Avatar
    kentrg no está en línea BES Pro
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    246FBBBA
    Posts
    1,076

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    Explain this in english please
    open browser -> Options -> Browser Configuration -> Emulation Mode change to Microsoft IE

  12. #12
    shmengie's Avatar
    shmengie no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    519

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    Quote Originally Posted by oiheme View Post
    I have absolutely no idea what you guys are talking about. I am a citibank member and i can access my bank account just fine on my 8320. You have to make sure that in your *options* to set it to emulate internet explorer and not the blackberry.
    yeah, there's that. but, citi has an app you can download, which currently doesn't support tmo. that's what we're all moaning about.
    2 is not equal to 3, not even for large values of 2.
    - Grabel's Law

  13. #13
    adamjay79's Avatar
    adamjay79 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    114
    Even with options changed it is still not working. I'm getting stuck on running script.

  14. #14
    oiheme's Avatar
    oiheme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    2423663D
    Posts
    8

    Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    In your browser options make sure *support javascript* is checked off.

  15. #15
    maxwellsk's Avatar
    maxwellsk no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1

    Lightbulb Re: Citibank Citimobile does not support T-Mobile

    I have the Pearl (Red) and my carrier is Cingular/AT&T. Straight out of the box I was able to get the CitiMobile to work perfectly. However, when I upgrade the the phones ROM/Platform and attempt to used the application, it freezes my phone. I spoke with the techies at Citi about 4 months ago and they promised to have a upgrade released shortly after that, but I am still dowloading Ver 1.0.

    I don't know much about programing but, is it possible that there is one module that CitiMobile is attempting to access that has been somehow modified in the most recent upgrade? If that is true, is there a way that we can swap that module or modify it? Again, CitiMobile works with the older versions of the RIM platform but not the most recent.

    Has anyone with T-Mobile downloaded the software for Cingular/AT&T? Has anyone tried using a different phone model application, i.e. own 8100 and download 8800? Heck maybe they are the same ... just thinking out loud.
    Last edited by reddog187; 11-04-2007 at 02:42 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •