Results 1 to 9 of 9

I have asked for help with this before, so please bear with an amateur. I ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    gordo8's Avatar
    gordo8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C793
    Posts
    25

    cant send emal from 8300

    Advertisement



    I have asked for help with this before, so please bear with an amateur. I try to send an email form my BB then get a long message ( see below) it shows up on my laptop as well, then it get the message I sent again on my screen with a check mark by it, like is hass gone through, but it does not. This does not happen when I repy to an email, jsut when I compose one. help!!! thanks. gordo


    message;

    This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server.
    BEGINETP 778
    AdK6tKYAAAAAIBAIMjQwNUM3OTMgF2dnb3Jkb25AVEtPc3VyZ2 ljYWwuY29tAPz/aoJQBUNN
    SU1FA0CAgICFSgAAMDJEOEYwQ0FDK0crMwDCnY5fAk21GrYhAx QEKyVnABng8fQxULxUQyZF
    6YVaIcsHRQbqNjtYoD4skS2IWSvYC9dWE02bgUrwMuKiBxfEvY UoeLkk41oCIh9dNn7RcgCj
    us3z0uMm70eTQ2jgzAJ8VlPexB4o2KmDFM2oD7MHojGpfeahI1 h8qhPO29DEE7jy58ZuhGsN
    hgRIhWb3IfRj0xK3KxidHLE/A2fOJgmdXlWry4pK6dP9mrVyeLYO54AjZuyVCK0Vk800oLcF
    GNP2UAssoegoUrnVLGK3Hi+2DNiexG6K22rXPZSE2mo+eYPhcc TpBJ9uEpFIJrHmXsXwgiPV
    3aQipOQ/xFxjpaA+HAIgOaVOEoRFeprvkf42fcLCQ2Tlc2nj/Wt1H6qeV6HutMZLG2wgN6qM
    LvijdsoH1HJhbYA9EZ1MbEf40iJ16REjEWeMChxjoJhdghQEuY iRAzNc2ZVo4ow6iPbcMrRT
    n1m8OQMyDZo6Q1ulUk0aHGKySn26oKQ3abDZAC/FxUTSOl+9gRVm8FGchWCr3kIqedd2AWOI
    9LeSJov57jj6pA/u94EwU9eLjQnS1RIQspNcRXt3EdU6aEhRkT1JWVHxZdp+i5qwC cMgLe6c
    JQelHtzv4Myj3R5JFm1sBuznNuhtWy8PsvBj8FeE1TmnWF5V+9 aiiYe8qgHPVSqOo6o1mdtF
    Ld9cnNAU1n8BBE8JPxce/H7HXtAHslJPOjpBgUbxWRmZdMAY+N0B9fkk1q2ie0LY/EMizGW2
    UkHV7KHSZwQT6Z5OZNaAuTWQF5wR5RiXUl7jEDVtKYNLBNJ0qf eMQLVAsBV20cFaEF4GbnMU
    SQwDP3E0M7JYJm0XHCseq+vZAvAAow8mdcjKAy57ETt32aSZ/EtJY6XF/JNl7q1spI4KdMdf
    tQwjKjEpbIX7fa/Qdm4gi+4Yw68OkA!!
    ENDETP -545574966

  2. #2
    Rissa0710's Avatar
    Rissa0710 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24043083
    Posts
    10

    Re: cant send emal from 8300

    Did you instal the desktop manager software on your computer? Because if so what most likley happened was you installed the BES, instead of the BIS. All you need to do is modify the desktop manager and sync, and you should be fine.

  3. #3
    gordo8's Avatar
    gordo8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C793
    Posts
    25

    Re: cant send emal from 8300

    so now I am completely baffeled. I tried to modify from BES to BIS, now I am getting messages like
    " No Apps confirmed"
    Feature unavailable,not on network"
    Path cannot be found
    no valid source can be found

    and Istill cannot send email form my BB,
    Now I cannot set up configuratiopn to allow outlook office as selection for configuration


    Baffeled and need help


    g

  4. #4
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: cant send emal from 8300

    Are you on BES or BIS? Your profile says BES.
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  5. #5
    gordo8's Avatar
    gordo8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C793
    Posts
    25

    Re: cant send emal from 8300

    I know, I tried to change it from BES to BIS , but since then , things wend down hill. CAn I tell how it is set up on my BB? I believe I have been tring to swithc it since your last reply.

    thanks for your quick response?

    g

  6. #6
    gordo8's Avatar
    gordo8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C793
    Posts
    25

    Question Re: cant send emal from 8300

    I tbink i have killed my 8300. it shows a circle with a line through it ( like this is not good) inside the circle is a little picture with a circle square and triange. and the numbers 507 underneath it, I am not sure what to do now. Help me >>>>>>>>>>>>>>>

    gordo

  7. #7
    Dubdub's Avatar
    Dubdub no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    23FEFDC4
    Posts
    653

    Re: cant send emal from 8300

    Does your company have BES or did you just make the wrong selection?

    I would wipe and reset to factory settings. Uninstall DM and reinstall DM 4.2 SP2 and select BIS.

  8. #8
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: cant send emal from 8300

    if you cant wipe your bb because it's locked up, I would try this thread, following the directions EXACTLY (take no shortcuts!):
    How To: ReInstall OS When Computer Won't Recognize The Device Is Connected
    just make sure to choose BIS if that's what you want.

  9. #9
    gordo8's Avatar
    gordo8 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C793
    Posts
    25

    Re: cant send emal from 8300

    have outlook office, I got it figured out, thanks to everyone for all their help.

    I think I have one last question,

    now I cannot find my browzers. media nest and BB

    where did they go?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •