Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 73

Don't forget to delete the vendor file before you install through DM... BlackBerry Curve forum

  1. #46
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702

    Advertisement



    Don't forget to delete the vendor file before you install through DM

  2. #47
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Oh ok ok, I will go through all the steps tomorrow.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #48
    drew4flt72's Avatar
    drew4flt72 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    520
    Wow PDX, you've been busy.....

  4. #49
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    In the process of going through all the steps. Thanks again guys!
    T-Mobile HTC Touch Pro2 & I'm not coming back! :D

    --HeavyC.

  5. #50
    Maximus's Avatar
    Maximus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    132
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    In the process of going through all the steps. Thanks again guys!
    Please update us on your success...the hybrid OS works.

  6. #51
    couchrack's Avatar
    couchrack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    I have updated to the hybrid and my about screen says v4.6.1.152 (Platform 4.2.0.85)

    If I go to the main youtube site and click on a video link I get:
    "Hello, you either have Java Script turned off or an old version of Flash"

    If I go to mobile youtube. I get this error in the BB Media Player:
    "An error has occurred attempting to play media"

    Any ideas what I am doing wrong?

  7. #52
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Do you have your browser set to internet browser? Do you have your TCP APN set to epc.tmobile.com? Did you resend your service books and register again. I always do that after a new OS install. And, I always do a restore of my back up in order to get back all my bbm contacts, address book, etc..

  8. #53
    couchrack's Avatar
    couchrack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by couchrack View Post
    I have updated to the hybrid and my about screen says v4.6.1.152 (Platform 4.2.0.85)

    If I go to the main youtube site and click on a video link I get:
    "Hello, you either have Java Script turned off or an old version of Flash"

    If I go to mobile youtube. I get this error in the BB Media Player:
    "An error has occurred attempting to play media"

    Any ideas what I am doing wrong?
    I turned off my Wifi and it worked on mobile youtube. Weird.

  9. #54
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Under browser configuration, I do NOT have Support Javascript checked, but everything else is checked. And, the browser on Internet Browser.

  10. #55
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by couchrack View Post
    I turned off my Wifi and it worked on mobile youtube. Weird.
    Strange, I have my wifi on all the time and can still get Youtube w/o any problems.

  11. #56
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by couchrack View Post
    I have updated to the hybrid and my about screen says v4.6.1.152 (Platform 4.2.0.85)

    If I go to the main youtube site and click on a video link I get:
    "Hello, you either have Java Script turned off or an old version of Flash"

    If I go to mobile youtube. I get this error in the BB Media Player:
    "An error has occurred attempting to play media"

    Any ideas what I am doing wrong?
    You only replaced the GPRS folder and not the Java folder correct?

  12. #57
    couchrack's Avatar
    couchrack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by pdxmatts View Post
    Under browser configuration, I do NOT have Support Javascript checked, but everything else is checked. And, the browser on Internet Browser.
    "Internet Browser" I have: Blackberry, Firefox, Internet Explorer.

    Do you mean Internet Explorer?

  13. #58
    couchrack's Avatar
    couchrack no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by pdxmatts View Post
    You only replaced the GPRS folder and not the Java folder correct?
    Correct.

  14. #59
    pdxmatts's Avatar
    pdxmatts no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    5,702
    Quote Originally Posted by couchrack View Post
    "Internet Browser" I have: Blackberry, Firefox, Internet Explorer.

    Do you mean Internet Explorer?
    No, the browser on your device.. go to browser, hit menu/options/browser configuration..

    Did you check all the settings on your device from my previous post?

  15. #60
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    I still get the error as well, but the only thing I didn't do is the TCP APN epc.tmobile.com thing. I didn't know about that and I'm going to do it now.

    Oh and I don't get the error as much, but I still do.

    Thanks!

    EDIT: It seems as if epc.tmobile.com is already there. What about the APN Authentication Enable?

    --HeavyC.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Last edited by HeavyComponent; 02-27-2009 at 05:48 PM.

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •