Results 1 to 6 of 6

Since last night I've been getting an error when trying to use the browser that ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Sky Zero's Avatar
    Sky Zero no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    241C349C
    Posts
    47

    Browser Problem

    Advertisement



    Since last night I've been getting an error when trying to use the browser that came with the curve. It says, "A problem occurred while trying to render the page" when trying to access any webpage. Any ideas on what's going on and how to fix it?

    Thanks for any help!

  2. #2
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: Browser Problem

    did you try a battery pull?

  3. #3
    Sky Zero's Avatar
    Sky Zero no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    241C349C
    Posts
    47

    Re: Browser Problem

    Oops! Forgot to put that I tried that and it worked. Weird thing is I went to sleep and after waking up it did it again. Didn't turn the phone off or anything. Did the soft reset and it fixed it. Any ideas on why it did it again? I really don't want to keep resetting it everytime it does it. Should I just jump ship and try the opera browser?

  4. #4
    cyberspastic's Avatar
    cyberspastic no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,247

    Re: Browser Problem

    I have no idea. it might be worth trying opera to see if it happens there too, that info may help solve your problem. but could it be the web page? try another page and see if it works.

  5. #5
    jsternbach's Avatar
    jsternbach no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    23DFE188
    Posts
    144

    Re: Browser Problem

    Hey sky zero. I am having a similar problem. My unusable internet started last night as well and it said that it couldn't connect to the internet and I should call CC if the problem persists. I called CC today and they took a documentation of my problem and said they have not recieved any other people calling in about this specific internet issue. CC also tried trouble shooting with me, but was unsuccessful...even after they trasnfered me to tier 3! I think there is some sort of network problem happening. I hope it is resolved soon...oh ya, I tried a couple battery pulls last night and today and nothing has worked. I guess I can only sit and wait.

  6. #6
    Sky Zero's Avatar
    Sky Zero no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    PIN/ID
    241C349C
    Posts
    47

    Re: Browser Problem

    crap, just happened to me again. tried the soft reset (alt + shift + del) and it didn't fix it. Probably going to have to pull the battery then.

    UPDATE: Battery pulled fixed the problem. Hopefully it doesn't happen more often though.
    Last edited by Sky Zero; 10-10-2007 at 09:37 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •