Results 1 to 9 of 9

hey stackers, i just upgraded my os to 4.5 and since then ive been havin ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    schramalama1's Avatar
    schramalama1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    31A088F1
    Posts
    37

    browser issue again!!

    Advertisement



    hey stackers, i just upgraded my os to 4.5 and since then ive been havin a few browser issues. Whenever i click on a text field the cursor goes away but it wont let me type. itll only let me do it when i hover. And for the past few hours today my browser is going extrememememememememely slow. my homepage is google and it takes about 3 minutes just to go to that. anyone know of anything that could help?

    thanks guys
    xXErikXx

  2. #2
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    Blackberry is having a nationwide outage with internet/browsing. That probably has something to do with it
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  3. #3
    schramalama1's Avatar
    schramalama1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    31A088F1
    Posts
    37
    really? why is that going on?
    xXErikXx

  4. #4
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    Let me clarify, with VERIZON. Not sure what the issue is but I called tech support and they were aware of the issue and said give it a few hours.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  5. #5
    schramalama1's Avatar
    schramalama1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    31A088F1
    Posts
    37
    gotcha. well thanks bud. hopefully they get it back goin soon
    xXErikXx

  6. #6
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Quote Originally Posted by rabbie303 View Post
    Let me clarify, with VERIZON. Not sure what the issue is but I called tech support and they were aware of the issue and said give it a few hours.
    Good thing you clarified that. I was just about to say my 8120 on T-Mo is working fine. I also saw something about Sprint having issues.


  7. #7
    schramalama1's Avatar
    schramalama1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    31A088F1
    Posts
    37
    yeah, theres anothing post where i read sprint, att, and verizon are having issues
    xXErikXx

  8. #8
    rabbie303's Avatar
    rabbie303 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,353
    Verizon browsing is back up (at least for me) and it's flying... WAY faster than normal.
    ~Erich~
    ---60% of the time it works every time--




  9. #9
    Threekings's Avatar
    Threekings no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    102
    Telus in the Great White North is online and it seems a little faster too - or may be just me..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •