Results 1 to 14 of 14

So this last week i started getting a message when i tried to load my ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13

    Question browser homepage issues

    Advertisement



    So this last week i started getting a message when i tried to load my home page that my current device and/or browser are not compatible with this site?
    I have Had my curve 8330 since Dec 26th 2008 and it has always worked till this last week.
    my software version is 4.5.0.138 and this is official software from rim
    Thanks for everyones help in advance

  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    what web page are you trying to go to?
    they mignht have added some type of flash animation or something to that effect that may be causing some issues.
    I say try changing your home page and then change it back see if that works.
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    Thanks for youre reply it is http://mobile.blackberry.com/

  4. #4
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    Ok so i switched the homepage and it worked ok for msn.com but when i switched it back to my orignal page it gives me the same message

  5. #5
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    I would probably clear the browser cache, do a battery pull, and load the page again. Both of those tend to be like the duct tape of the Blackberry world. Have you recently added or removed any software from the device?
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  6. #6
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    So i cleared the browser cache and did the battery pull and then loaded the page again all to no avail it still wont load this one page. I have not added or removed any software at all in the last couple weeks this issue is very odd i have even tried to manually type in the address and it gives me the same statement.
    Thanks

  7. #7
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    is this the only page that has problem? Because a mobile site shouldn't give you any problems unless your plan changed. And if you're able to get to other sites then I don't see why that one isn't working.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  8. #8
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    Well my plan is the same. And i can go to any other site inc cnn and no troubles.I am at a loss as to why this site doesnt work.

  9. #9
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Do this, go into your browser options and check the emulation type. I'm curious if the browser is identifying itself as a type that is unsupported by the site.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  10. #10
    getsugatensho's Avatar
    getsugatensho no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1,194
    Me too, its weird. I don't know why you wouldn't be able to get on "the" blackberry site lol.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  11. #11
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    Well MStrawder I was set to Microsoft IE emulation as it has been since this phone was bought and it worked fine till last week i just switched to blackberry emulation and it loaded just as it should and is working fine ??????

  12. #12
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    The default setting on a BB is BB Emulation. Not sure why it was changed, but unless you experience browsing problems with a specific site, I'd leave it set on BB. The site you're going to is the BB homepage by default, so it's only natural it wouldn't recognize anything except BB emulation. Try going to the link from your desktop browser. I'll bet you get the same error message. Glad it worked for you.
    "Our greatest fear is not that we are inadequate, but that we are powerful beyond measure" ~ Marianne Williamson
    Current OS list by device
    How to upgrade your OS

  13. #13
    loganscurve's Avatar
    loganscurve no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2009
    PIN/ID
    31095EB3
    Posts
    13
    Thanks to everyone for all youre help you guys rock!!!!!!

  14. #14
    MStrawder's Avatar
    MStrawder no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Jul 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    1,825
    Quote Originally Posted by loganscurve View Post
    Thanks to everyone for all youre help you guys rock!!!!!!
    No problem. That's why we're here.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •