Results 1 to 8 of 8

This has probably been answered but is it possible to perform tether mode on a ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    SaturnV's Avatar
    SaturnV no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    24109A91
    Posts
    12

    Bluetooth tether?

    Advertisement



    This has probably been answered but is it possible to perform tether mode on a PC via Bluetooth? Or is it strictly USB? PC i might add. Thanks in advance.

  2. #2
    bonebox's Avatar
    bonebox no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    232

    Re: Bluetooth tether?

    It's possible. I have it set up on my laptop and it works fine.

  3. #3
    sor609's Avatar
    sor609 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    19

    Re: Bluetooth tether?

    Yes it works just fine. Make sure you configure your bluetooth modem settings the same as you would your usb BB modem.

    If you have issues (assuming it's a windows PC), look at the software & firmware level of your bluetooth device. I haven't had any issues with BT modem tethering but my BT headset didn't work with the PC.

  4. #4
    toymachinejg's Avatar
    toymachinejg no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24232f19
    Posts
    309

    Re: Bluetooth tether?

    mine works great

  5. #5
    SaturnV's Avatar
    SaturnV no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    24109A91
    Posts
    12

    Re: Bluetooth tether?

    Is there a previous post with an explanation on how to do this?

    Or is there a specific firmware I need to use and what CINGULAR APN do i use? Thanks.

  6. #6
    ytsejam1138's Avatar
    ytsejam1138 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47

    Re: Bluetooth tether?

    Oops

  7. #7
    searmstrong's Avatar
    searmstrong no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2

    Re: Bluetooth tether?

    I have tried everything to get my 8300 to tether and I am still having problems.. I have done all the actions that everybody sugested on the forum and still get a 718 error message. I changed to the WAP and the diffrent APN logins but still get the same error. Pulling my hair out . Any suggestions?

  8. #8
    searmstrong's Avatar
    searmstrong no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2

    Re: Bluetooth tether?

    Just to ad to the previous post I am using AT&T and i chacked my APM on my phone and it said I am using WAP. I have also run BB in the background.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •