Results 1 to 7 of 7

I didn't notice until recently that after I upgraded to OS v4.5.0.110 (AT&T) that my ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    melonman12's Avatar
    melonman12 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    37

    Bluetooth not working with BB Media Player Videos

    Advertisement



    I didn't notice until recently that after I upgraded to OS v4.5.0.110 (AT&T) that my bluetooth stereo headset no longer gets the audio transmitted to it when I am watching a video. I tried a different set of a different brand of bluetooth stereo headphones and they did not work either.
    While the video is playing and my bluetooth headset is on I only have the the option to send the sound to the handset (earpiece) or handsfree (speaker on back). Yet, if I use a 3.5mm headset, then I can choose the option to send it to the headphones.

    I'm assuming it's a limitation of the video player, but if someone has a different experience, please let me know.
    I considered downloading a 3rd party media player, but I tried Xplayer before and I didn't really like that one. Does anyone have a better suggestion- even if it's not free?

    Thanks!

  2. #2
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Did you already delete your bluetooth device in your bluetooth options and then pair them again and establish a new pairing/connection?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #3
    BERRYCURVE's Avatar
    BERRYCURVE no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,763
    Yeah that should be the fix if you haven't tried that yet


  4. #4
    melonman12's Avatar
    melonman12 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    37
    Quote Originally Posted by calm_tiger View Post
    Did you already delete your bluetooth device in your bluetooth options and then pair them again and establish a new pairing/connection?
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~
    Yup- tried that with both stereo headsets just to be sure.
    Are you using Bluetooth stereo headsets with video? If so, which model?

  5. #5
    calm_tiger's Avatar
    calm_tiger no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1,418
    Quote Originally Posted by melonman12 View Post
    Yup- tried that with both stereo headsets just to be sure.
    Are you using Bluetooth stereo headsets with video? If so, which model?
    I use the motorola HT820 stereo headset for listening to music and watching videos.

  6. #6
    syclone1978's Avatar
    syclone1978 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    53
    Don't know if this helps or not but I have a Bold and I use the Motorola S9 stereo headset and the Bluetrek ST1 steroe headsets, both are really great.

    Music played on both but not video until I upgraded to .234, now music and video play through both headsets.

    So to me it may or may not be an OS upgrade solution. Hope this helps

  7. #7
    fjohnson01's Avatar
    fjohnson01 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    243314BO
    Posts
    7
    I've got the same problem with my 8820 and some Lubix bluetooth headphones. I'm also running 4.5.0.110 and music plays perfect but no dice during video play.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •