Results 1 to 6 of 6

Hi, I am having trouble reading certain emails on my 8300 when they are sent ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    dpfels's Avatar
    dpfels no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    26

    Blank emails when forwarding

    Advertisement



    Hi,
    I am having trouble reading certain emails on my 8300 when they are sent to me as a forwarded message. My fiance and I both have 8300s and we often forward emails to each other from our desktop machines so that we can read them later.

    We have both noticed that many of the forwarded emails come in mostly blank. The first part is there ("forwarded email follows:"; the rest is blank).

    From lots of testing, the only thing that seems to work is to convert the message to plain text before forwarding it. I am fairly sure that not all emails are affected. I conclude that it has something to do with the encoding of the forwarded message.

    Can anyone help me with this? Is there a work around, or is it just a limitation of the BlackBerry?
    Thanks,
    Dan

  2. #2
    cwax's Avatar
    cwax no está en línea BES Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    32DEF7BB
    Posts
    4,513
    Are these messages encrypted




  3. #3
    penpower's Avatar
    penpower no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    Posts
    230
    put "ok" or some other words in your forward email body and let us know?

  4. #4
    dpfels's Avatar
    dpfels no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    26
    The messages are not encoded as far as I know.
    I have added many other bits of text at the top of the forwarded message. The text above the quoted text is all OK. The quoted parts are blank.
    Thanks,,
    Dan

  5. #5
    dpfels's Avatar
    dpfels no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    26
    Bump.

  6. #6
    baniels's Avatar
    baniels no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    31d2df42
    Posts
    67
    I have had this happen on a few emails. In Thunderbird the email comes through properly, but on the BB it is missing the forwarded message (inline text, not an attached message).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •