Results 1 to 7 of 7

Whats going on is my blackberry will be working fine, then the red light will ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jt4564's Avatar
    jt4564 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    30428e25
    Posts
    12

    Blackberry keeps rebooting

    Advertisement



    Whats going on is my blackberry will be working fine, then the red light will come on, and it will restart. Once its done loading, 10 minutes later it seems like, I will play around and usually it will restart again. This is a constant cycle and it will just keep restarting, and eventually tell me my battery is dead. This does not happen however when I have it plugged into the charger. I already performed a wipe, reloaded the OS, and deleted the third party apps... same problem still persists. Any ideas? Thanks.

  2. #2
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Have you tried replacing your battery?

  3. #3
    jt4564's Avatar
    jt4564 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    30428e25
    Posts
    12
    tried it, same thing...

  4. #4
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Have you tried removing your media card?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  5. #5
    nealpolshuk's Avatar
    nealpolshuk no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    95
    Same thing was happening to me when I was near a certain restaurant. It turns out that their wireless network was making my bberry reboot when my wifi was enabled. Try turning off your wifi and see if it stops re-booting.
    BlackBerry8900/4.6.1.231 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100

  6. #6
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Interesting, will keep that in mind for others, won't help in this case though, no wifi on an 8330
    BlackBerry8330/5.0.0.230 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/106

  7. #7
    kmcc76's Avatar
    kmcc76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    17
    Had the same problem last year....with 2 units in a row. Seemed to happen with a light tap or when I was placing it down. Went to another store. No more problem. Only thing I could come up with was the 1st store had a bad batch of 8330's. Good luck.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •