Results 1 to 5 of 5

I received a replacement 8300 on Wednesday. My company is running BES and I started ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    Tzer's Avatar
    Tzer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    BB fully operational during OTA activation

    Advertisement



    I received a replacement 8300 on Wednesday. My company is running BES and I started the activation process Wed afternoon. The Synchronization Process has been stuck on 58% for two days now, but strangely enough I get all emails, can send emails, my address book has fully synced (it shows completed) and my calendar works as well??? In fact everything shows completed, but Email Filters, Email Settings, Memos and Tasks...

    Any suggestions ideas how to complete activation process?

  2. #2
    BaRTiMuS's Avatar
    BaRTiMuS no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6

    Re: BB fully operational during OTA activation

    Two days is too long. I have activated many BB's on BES and it never took longer than 4-6 hours. I would do a restart and if it doesn't clear up the activation icon I would reactivate. Call your IT department, I would reactivate no matter what just to be safe.

  3. #3
    Tzer's Avatar
    Tzer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: BB fully operational during OTA activation

    Quote Originally Posted by BaRTiMuS View Post
    Two days is too long. I have activated many BB's on BES and it never took longer than 4-6 hours. I would do a restart and if it doesn't clear up the activation icon I would reactivate. Call your IT department, I would reactivate no matter what just to be safe.
    It always takes ages. Usually it takes about 16 hours, but some of my colleagues experienced up to 5 days... :s All of our European users experience these slow activation processes. BES is in US, Msft Exchange server is in Europe...

  4. #4
    Tzer's Avatar
    Tzer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: BB fully operational during OTA activation

    Decided to pull my battery this mornning. Activation icon is no longer visible and everything seems to be working fine. However if I look at the Enterprise Activation status it says 'not activated'...

    Weird

  5. #5
    Tzer's Avatar
    Tzer no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: BB fully operational during OTA activation

    Decided to pull my battery this mornning. Activation icon is no longer visible and everything seems to be working fine. However if I look at the Enterprise Activation status it says 'not activated'...

    Weird

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •