Results 1 to 10 of 10

I had my curve replaced because of all the dust. Now with the new phone, ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    brent1202's Avatar
    brent1202 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

    BB Browser

    Advertisement



    I had my curve replaced because of all the dust. Now with the new phone, when I click the BB browser icon it take me to MEdia Net homepage. I tried sending the service books but I still get the same thing. Don't know what else to do.

  2. #2
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: BB Browser

    Have you tried loggin on to the BIS website to resend them from there?

  3. #3
    brent1202's Avatar
    brent1202 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

    Re: BB Browser

    nope, whats the webpage. then what?

  4. #4
    Prorock's Avatar
    Prorock no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    392

    Re: BB Browser

    Hey Brent I had the same problem too. Give me a minute and I'll try to walk you through it.

  5. #5
    ljbyar's Avatar
    ljbyar no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    7,818

    Re: BB Browser

    If you go on line and sign on to your AT&T account, you can send the service books from there.

  6. #6
    brent1202's Avatar
    brent1202 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

    Re: BB Browser

    i got logged on to the bis page. i then sent the service books, but the bb browser is still sending me to media net page.

  7. #7
    Prorock's Avatar
    Prorock no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    392

    Re: BB Browser

    Click on BB browser icon, go to options, general properties, defalult broswer change to Internet Browser. This worked for me.

  8. #8
    Prorock's Avatar
    Prorock no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    392

    Re: BB Browser

    If this doesn't work try BB browser icon, options, Broswer Configuration, change Browser to Internet Broswer. This or combo of both should work for you.

  9. #9
    brent1202's Avatar
    brent1202 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13

    Re: BB Browser

    i got it changed to internet browser, thanks prorock

  10. #10
    Prorock's Avatar
    Prorock no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    392

    Re: BB Browser

    Not a problem brent1202 have a good one!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •