Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Doe sthe 8310's GPS work out of the box or do i need to buy ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    terrapin's Avatar
    terrapin no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    989

    Att Gps

    Advertisement



    Doe sthe 8310's GPS work out of the box or do i need to buy a monthly service like telenav? I dont need it for navigating (got a garmin) but would like to be able to at least use gps if I buy one.

  2. #2
    stnkyq2's Avatar
    stnkyq2 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    IMTHTG
    Posts
    780
    You get a 30 day free trial, and then you have to pay $9.99 each month after that!
    "A clear cut vision is the best path to success.. persistence is the vehicle you arrive in..." -Rev. Run

    Crackberry @ddict for LIFE..........

  3. #3
    slideaway's Avatar
    slideaway no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    56
    Works right out of the box with Google Maps

    http://www.google.com/gmm


    Does not provide same features as TeleNav but does use the devices GPS, and its Free

  4. #4
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    Live search is great. Wls.live.com for ota download

  5. #5
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235

  6. #6
    MaddieGirl's Avatar
    MaddieGirl no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    18

    Thumbs down Don't do it....

    Quote Originally Posted by terrapin View Post
    Doe sthe 8310's GPS work out of the box or do i need to buy a monthly service like telenav? I dont need it for navigating (got a garmin) but would like to be able to at least use gps if I buy one.
    My experience was that it is not even worth the trial. I also have a GPS in my car but was with someone else who didn't, got lost and AH HA! I have the ATT GPS trial period. By the time I loaded it etc., it couldn't tell us how to get anywhere and we were near Pittsburgh, PA. (Not a tiny town!)

  7. #7
    icancn2u's Avatar
    icancn2u no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    722
    Telenav works everywhere from Baltomore to VA Beach just fine for me~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #8
    mikebluep5's Avatar
    mikebluep5 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    google maps and nav4all both use the gps and work great, and free

  9. #9
    moncho33's Avatar
    moncho33 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    I use both nav4all and google maps and they work really good!

  10. #10
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Terrapin Did you get an answer you liked? If not try the 6mos free trial, my wife loves it! Feel free to PM me with any questions. Hope this helps....

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    hoosierdaddynow's Avatar
    hoosierdaddynow no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    249f8227
    Posts
    196
    Amaze is also great as a voice and 3D map turn by turn. It is free. The ui is a little slow but once you input the info, it works great.

  12. #12
    Glenn J's Avatar
    Glenn J no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    47
    I'll second Amaze...it's a great program.

    I also use Google Maps on my 8310. It came in very handy on a recent trip to Chicago; a city my wife and I have never been too. "I wonder if they have Dunkin Donuts around here?"

  13. #13
    drdoom23's Avatar
    drdoom23 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    828
    Hey man good looking I went to the one with the free 6mo trial but says its unavailible at this time do you have another download link?

  14. #14
    rockinb's Avatar
    rockinb no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #15
    rockinb's Avatar
    rockinb no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4
    Make sure to go to your gps under options and reset. I don't know if I'm the only one with this problem, but I have to refresh my gps about once a week for the third party gps programs to work. ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •