Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

.114 didn't fix the wordwrap issue did it? And I'm just curious to see if ... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316

    Advertisement



    .114 didn't fix the wordwrap issue did it? And I'm just curious to see if the "escalating" sound option with the alarm works on the .114 because it doesn't on .94
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  2. #17
    hitesh83's Avatar
    hitesh83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    30
    Using a 8900 on Vodafone 4.61.109...

    Anyone have the problem when using both Msn Live messenger and BB messenger at the same time, the fone just stops working... the phone dont want to respond...

    Solution so far... Pull out the battery...

    Any one else having simular problems?

  3. #18
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by hitesh83 View Post
    Using a 8900 on Vodafone 4.61.109...

    Anyone have the problem when using both Msn Live messenger and BB messenger at the same time, the fone just stops working... the phone dont want to respond...

    Solution so far... Pull out the battery...

    Any one else having simular problems?
    Msn freezes correct? I've encountered this issue twice yesterday. The phone freezes for a while, you can leave it and let the phone catch itself or power off the device. I'm on .114. Oh i got the error message saying the app msn has stopped responding.
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  4. #19
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    Yeah, upgrading to .114 was a BAD idea... I can go back to .94 can't I......?
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  5. #20
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Yep Just delete the .114 software from your computer then install the .94 one and plug your 8900 to the DM.
    Itll prompt you downgrade.

  6. #21
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    lol....yeaaaahhh....downloading .94 right now. Parents' computer is superslow.

    I got curious last night....
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  7. #22
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

  8. #23
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    I know! >.< You're words kept echoing in my head when I noticed the problems "If it aint broken dont try to fix it"

    But it's not the flickering of the screen I was experiencing. In pinstack or in any textbox I begin to type in, any words that were already in the textbox like quotes or "~via BB (wap.pinstack.com)~", if I put my cursor before it and press enter (as if I wanted to move it to the next line), it would disappear completely! Or if I press enter to go to the next line to type my next paragraph, the words I'm typing are invisible.

    But whatever...I'm reinstalling .94 as I type this anyway.
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  9. #24
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i've had that issue with all the OS I've ran of the 8900

  10. #25
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    Well I've just downgraded back to the default .94 and problem vamoose!
    I can see the words again
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #26
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806

  12. #27
    hitesh83's Avatar
    hitesh83 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    30
    Wise to downgrade? or just wait for a fix?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •