Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

What up Stackers? Anyone else 8900 is tripping out on BBM? During convos the words ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510

    Any other 8900 owners have this issue?

    Advertisement



    What up Stackers? Anyone else 8900 is tripping out on BBM? During convos the words on screen disappear for a millisecond and come back when I press the keyboard. The only thing that fixes it is a battery pull, its good for a little while then starts again. This problem started last night I think. BBM is the only app that was this issue the browser is great. I'm on the 4.6.1.114 official OS. Thanks
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    .114 issue as I told you before
    Ive seen three different 8900s on 114 do it.
    My personal one did it once for a whole 24hours then never did it again.

  3. #3
    uberspeed's Avatar
    uberspeed no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    24aa4e29
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    .114 issue as I told you before
    Ive seen three different 8900s on 114 do it.
    My personal one did it once for a whole 24hours then never did it again.
    Oh shite! I take it that's the first bug of .114? I have only heard good things about .114 until this report.

  4. #4
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Yeah I know. I just wanted to know how many ohters had this issue.
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    .114 issue as I told you before

    Ive seen three different 8900s on 114 do it.
    My personal one did it once for a whole 24hours then never did it again.

  5. #5
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    I had the same issue, but it only occurs when I have the Pinstack launcher running in the background. As long as I close out of it, then the freaky flashing issue disappears. Unfortunately, the admin's can't replicate the issue, so I guess I just have to deal with it.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Thanks. I usually have pinstack and bbm open. Lemme see if that helps.

  7. #7
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Issue resolved. Java was 100% correct its the pinstack app running in the background that's causing the issue. Just close the app and it stops. Thanks

  8. #8
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    THERE YOU GO !

    me and my faulty os bollocks lol ... --> OUT!
    As if those three different 8900 all had Pinstack running on them (just called my friends to ask)

  9. #9
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~hey Ranx you know what really gave it away? I posed this over at crackberry and they didn't have a clue what I was talking about. Stacker only problem

  10. #10
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Quote Originally Posted by bajanbastard View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Issue resolved. Java was 100% correct its the pinstack app running in the background that's causing the issue. Just close the app and it stops. Thanks
    Glad to hear it worked. . Kinda thought it wasn't a me only issue. I hope Hayden and the team see this thread and can fix the PS Launcher for us.

  11. #11
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    Is .114 an older OS version for the 8900?
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  12. #12
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    Should be newer. Mine is the stock version .94 from Rogers.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #13
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Yep. 114 is the lastest official OS for the 8900.

  14. #14
    mizmellyjelly's Avatar
    mizmellyjelly no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    316
    How did you get that? But I don't experience those bugs that you guys are experiencing so should I bother updating?
    ..miz melly jelly™..
    Carrier: Rogers
    Device: rooted HTC Inspire 4G
    ROM: Virtuous Unity v1.27.0 with Sense 3

    TwitterGoogle+

  15. #15
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    If it aint broken dont try to fix it
    and ends up the bug was from the pinstack launcher not the OS.

    if you want to update to the latest OS check this link : http://forums.pinstack.com/f61/latest_official_os_curve_8900_july_28_a-99215/

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •