Results 1 to 10 of 10

Hi All, I have Tmobile with unlimited text messaging but i do not have a ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    blahzayblah's Avatar
    blahzayblah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    AIM Program that uses SMS 8320

    Advertisement



    Hi All,

    I have Tmobile with unlimited text messaging but i do not have a data plan as of yet. So i am looking for a program i can download either OTA or PC to use instant messaging (AIM,YAHOO, my main concern) with SMS instead of data.

    I've read that OZ uses SMS, but i can not find a download location for it. Any advice would be great. THANKS!

  2. #2
    ballr's Avatar
    ballr no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ask.
    Posts
    363

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    you can just run aim on wifi it will work as to a program i would love to have one on my device. whaer did u hear "oz" from ? just curious

  3. #3
    GadgetProne's Avatar
    GadgetProne no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    206

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    Quote Originally Posted by blahzayblah View Post
    Hi All,

    I have Tmobile with unlimited text messaging but i do not have a data plan as of yet. So i am looking for a program i can download either OTA or PC to use instant messaging (AIM,YAHOO, my main concern) with SMS instead of data.

    I've read that OZ uses SMS, but i can not find a download location for it. Any advice would be great. THANKS!
    PER your Request! www.tmobileapps.com/downloadcenter/files/oz/pearl/instantmessaging.jad This will work. Been using it on my 8320! Use the BB wifi browser to download it directly to your 8320. T-mobile users only!!!
    Last edited by GadgetProne; 01-13-2008 at 10:23 PM.

  4. #4
    Ash07's Avatar
    Ash07 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    208

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    go to media net from ur BB > mail nd messaging > nd click the 1st one im mobil nd it'll start 2 download
    oz messaging ota

  5. #5
    blahzayblah's Avatar
    blahzayblah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    Hey Gadgetprone,

    seems like it freezes at 80% (Receiving Buddies...) and den says "Communication error. Please try again or check your settings."

    any advice?

    Thanks

  6. #6
    GadgetProne's Avatar
    GadgetProne no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    206

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    Go into >options>advanced options>scroll down to>tcp and enter these settings, save and it should work!

    APN: wap.voicestream.com
    Username for APN: (blank)
    Password for APN: (blank)

  7. #7
    GadgetProne's Avatar
    GadgetProne no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    206

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    Quote Originally Posted by Ash07 View Post
    go to media net from ur BB > mail nd messaging > nd click the 1st one im mobil nd it'll start 2 download
    oz messaging ota
    Media NET is AT&T.

  8. #8
    blahzayblah's Avatar
    blahzayblah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    yeah, i had already changed the apn. still no luck. i also have problems getting opera mini to install too but that's a whole nother story.

  9. #9
    blahzayblah's Avatar
    blahzayblah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    k, i think i know the problem, i think i have to call tmobile and have them turn on the "blackberry feature enabler" i'll do that later and see if that solves the problem.

  10. #10
    blahzayblah's Avatar
    blahzayblah no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6

    Re: AIM Program that uses SMS 8320

    That did the trick. Just had to call T-Mobile and tell them to turn on the free "Blackberry feature enabler"

    Word.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •