Results 1 to 4 of 4

Hi All, Wondering if anyone els is having this issue. The unread message indicator only ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    damorec's Avatar
    damorec no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    20732FDD
    Posts
    23

    8900 Unread Message Indicator

    Advertisement



    Hi All,

    Wondering if anyone els is having this issue. The unread message indicator only appears if the handheld is unlocked. If the device is locked, the indicator disappears. The only thing I can do is set the LED indicator to flash red whenever I have a new email...seems dumb.

    Any ideas?

  2. #2
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Quote Originally Posted by damorec View Post
    Hi All,

    Wondering if anyone els is having this issue. The unread message indicator only appears if the handheld is unlocked. If the device is locked, the indicator disappears. The only thing I can do is set the LED indicator to flash red whenever I have a new email...seems dumb.

    Any ideas?
    If you are using a custom theme; try using a regular theme to see if the problem is still there.

    It could be the theme. Some custom theme has glitches.
    ..........SHAKE N BAKE..........

  3. #3
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    do you have an 8900 curve or an 8310? if 8310, then what planneau says is correct... but if 8900, no theme compatibility as of yet, so maybe a reset?

  4. #4
    malejko's Avatar
    malejko no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    68
    You must be using the Prevision Silver theme. This bug must be a function of the theme as the Precision Zen theme doesn't do that, but I can confirm that the indicators go away (SMS and email) when it locks on the Precision Silver theme. I was making the LED blink when I had messages because I thought it was a bug or a 'feature' or something, but now that I switched back to the Precision Zen theme, the indicators appear when it's locked.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •