Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

That was strange. My post above was started as a separate thread, then someone merged ... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    Xader's Avatar
    Xader no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    ASK!
    Posts
    62

    Advertisement



    That was strange. My post above was started as a separate thread, then someone merged it with this one.

  2. #17
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    melissa, neither posts boast wifi, just hi speed internet or hi speed edge

    doesn't the rogers version have wifi?

  3. #18
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    It has WiFi don't worry

    I don't own a Bold but I have seen the browser and its the same thing. At least you can browse the Stacks with the Bold. It doesn't ever render on mine. OS 4.7 renders web pages beautifully wtf happened to 4.6?

  4. #19
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Kevin you know why it doesnt ? Because right now you are browsing off of the Rogers Mall browser which is NOT the BB Browser.
    Once you setup your BB on your BIS and get your service books youll have the BB browser which will work WAY better !

    Get it ?

  5. #20
    melissaox's Avatar
    melissaox no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    5,344
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    melissa, neither posts boast wifi, just hi speed internet or hi speed edge

    doesn't the rogers version have wifi?
    I dunno. Up until now everything said it had wifi. I hope its not wrong. I want a new bb, but I love my wifi and uma.

  6. #21
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ahh! makes sense ranx...but im still wondering why the tmo 8900 doesn't list wifi?

  7. #22
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    ahh! makes sense ranx...but im still wondering why the tmo 8900 doesn't list wifi?
    yeah because Kevin didnt unlock it yet hes just using the phone in factory fresh state still locked to rogers with no sim in it just straight wifi.

    As for T-Mo not listing wifi i take it they just assume people know its in there ?
    It IS the 8900 so i assume it WILL have wifi its not like its the 8910 or 8900.5 theyre listing you know what i mean ?

  8. #23
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    Kevin you know why it doesnt ? Because right now you are browsing off of the Rogers Mall browser which is NOT the BB Browser.
    Once you setup your BB on your BIS and get your service books youll have the BB browser which will work WAY better !

    Get it ?
    Well i was using the BB browser with a WiFi connection. I don't think the data source matters. I'm looking into updating the OS to see if that fixes it. Thanks

  9. #24
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    AT&Ts lagging behind as usual/expected

  10. #25
    sparkyj62's Avatar
    sparkyj62 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    24acd57e
    Posts
    107
    I can't wait!!! Anyone know how much it's going to be?

  11. #26
    walds11's Avatar
    walds11 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    518
    What about AT&T? Dang it!!!

  12. #27
    Female_MC's Avatar
    Female_MC no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    24A2C570
    Posts
    276
    Yes the earlier the better!
    Hooray T-Mobile!!!

  13. #28
    archer6's Avatar
    archer6 no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    4,996
    I'm glad to see T-Mobile get this before AT&T, let them be the beta testers.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    Erievon's Avatar
    Erievon no está en línea Awaiting email verification
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    149
    What, you don't want 6 of these?

  15. #30
    siccmade's Avatar
    siccmade no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    687
    Don't worry this phone does have wifi. ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •