Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Does anybody else have this issue? It seems like my screen flickers a lot when ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313

    8900 Screen Issue

    Advertisement



    Does anybody else have this issue?

    It seems like my screen flickers a lot when i am typing, anybody else notice this on their 8900?

    It only seems to do it when in BB Messenger or on a call?
    Cheers
    BiggDaddy
    my thumbs hurt.......

  2. #2
    schumacher's Avatar
    schumacher no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    256F471E
    Posts
    125
    It is because of a 3rd party app that u have installed. I had the same issue with my bold and uninstalling 3rd party applications fixed it. I suggest removing each app one by one and chking if the screen flicker problm is resolved. Once u have identified the app, u can reinstall all except the problm app.~via Bold (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by BiggDaddyDutch View Post
    Does anybody else have this issue?

    It seems like my screen flickers a lot when i am typing, anybody else notice this on their 8900?

    It only seems to do it when in BB Messenger or on a call?
    On bbm correct? Same issue here.
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  4. #4
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Yea it only seems to do it on BB messenger.
    I really hope its not a 3rd party app doing it I only have like 3 of them and I use them all the time.


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    if you are running .114 then its normal its one of the Beta's bugs.

  6. #6
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    EDIT: sorry just very similar. Thought it was the same person. sorry.
    This is a double-posted thread:
    http://forums.pinstack.com/f225/any_...s_issue-99922/
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Last edited by javatyger; 01-17-2009 at 02:50 PM. Reason: oops

  7. #7
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    We both are running RIM official OS. I'm on .114 and he's on .94 i don't think it's the OS
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  8. #8
    javatyger's Avatar
    javatyger no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    U5W15H
    Posts
    645
    My guess its the same issue though: do you have the Pinstack launcher running at the same time as BBM? Try exiting the launcher and see if you have the same issue.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Exit the PinStack launcher? Are you mad?
    Lol just kidding. It made no difference

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    GregGebhardt's Avatar
    GregGebhardt no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    No Way
    Posts
    680
    Quote Originally Posted by ranxoren View Post
    if you are running .114 then its normal its one of the Beta's bugs.
    It is not a .114 bug. There are many here that are not using .114 and have the problem. Just just guess but it could be a hardware thing.
    Greg
    in Jax, FL

  11. #11
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    3,806
    Hmm i see ... i stand corrected then ... and yeah i meant to write "its one of the OS' bugs" as 114 is official.
    Mine did that for 24hours ONLY on BBM and then it went away and never came back.

  12. #12
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Issue resolved. Java was 100% correct its the pinstack app running in the background that's causing the issue. Just close the app and it stops. Thanks

  13. #13
    BiggDaddyDutch's Avatar
    BiggDaddyDutch no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    313
    Yea Java is right for sure. I exited the launcher and now I don't have the issue.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #14
    Sirthinks's Avatar
    Sirthinks no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2831A313
    Posts
    1,569
    Both my Bold and my 8900 do this. They do it in both BBM and MSN Messenger.

    If anyone figures out which app is causing it, let us know.
    If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe. - Carl Sagan

  15. #15
    Sirthinks's Avatar
    Sirthinks no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2831A313
    Posts
    1,569
    Quote Originally Posted by bajanbastard View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Issue resolved. Java was 100% correct its the pinstack app running in the background that's causing the issue. Just close the app and it stops. Thanks
    I should have read lower before typing... lol....

    I will have to give that a try. I have found that all is fine after a reboot..... but it comes back.
    If you want to make an apple pie from scratch, you must first create the universe. - Carl Sagan

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •