Results 1 to 12 of 12

I have a Sprint 8330 and I just downloaded the new google maps app. When ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    blkdymond's Avatar
    blkdymond no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41

    Question 8330 and Google Latitude 3.0.0

    Advertisement



    I have a Sprint 8330 and I just downloaded the new google maps app. When I try to open, I get an error and it will load about 1/3 of the way before the app freezes. It doesnt freeze the phone but the app stays open and frozen on the first screen. Anyone else having this problem? Does the 8330 NOT support Google Latitude?

  2. #2
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    I haven't tried to upgrade mine yet but will now and I'll let you know.
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  3. #3
    blkdymond's Avatar
    blkdymond no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    Thanks.

  4. #4
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Works fine on my 8330. Maybe delete and re-install.

    ~via smartphone~

  5. #5
    jytreeide's Avatar
    jytreeide no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    319FA5A1
    Posts
    5
    I have a Verizon 8330 and it installed first try just fine. It paused for a while halfway through but then finished without a problem. ~via smartphone~

  6. #6
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    i have sprint 8330 i just installed it works fine for me. hmmm weird what os do u have on ur bb

  7. #7
    blkdymond's Avatar
    blkdymond no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    4.5.0.97

  8. #8
    blkdymond's Avatar
    blkdymond no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    i will try again....

  9. #9
    ItsNowOrNever's Avatar
    ItsNowOrNever no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    30485184
    Posts
    2,994
    Works fine on mine.
    Color---it's nothing but a hue of the rainbow...why do people place such importance in it?

  10. #10
    rigo88's Avatar
    rigo88 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    35a500f3
    Posts
    135
    update ur bb to 4.5. 131 and give it another try

  11. #11
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    I've seen that with Google Maps before and it's been theme related. Try switching to a default theme if you're using a custom one to get through it for the first time, then back to the theme you're using and see what happens.

  12. #12
    blkdymond's Avatar
    blkdymond no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    41
    it works now. thanks guys.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •