Results 1 to 15 of 15

My 8320 built-in browser has not worked for a long period of time. My opera ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    brnangl528's Avatar
    brnangl528 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24218311
    Posts
    844

    8320 built-in browser not working

    Advertisement



    My 8320 built-in browser has not worked for a long period of time. My opera mini works just fine. Because the browser does not work, it makes it difficult to download OTA. The message I receive is "a problem occured while trying to render the page." Any ideas my friends?
    Love my addiction :)

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: 8320 built-in browser not working

    restore your default settings in the options menu...
    clear the cache...

  3. #3
    brnangl528's Avatar
    brnangl528 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24218311
    Posts
    844

    Re: 8320 built-in browser not working

    Default settings is options ->Advanced Options -> default services? And the cache is the history of webpages in the browser?
    Love my addiction :)

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: 8320 built-in browser not working

    with browser open, click menu/options

    1st, go to browser config and choose menu/restore defaults

    2nd, exit out of that window and choose cache operations, then choose clear history

  5. #5
    brnangl528's Avatar
    brnangl528 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    24218311
    Posts
    844

    Re: 8320 built-in browser not working

    YES! Thankyou!!!!
    Love my addiction :)

  6. #6
    krayzie.ghost's Avatar
    krayzie.ghost no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    Re: 8320 built-in browser not working

    NEED help....... i accidentally deleted the browser from my 8100 i did back up but i didn't notice that i had already deleated it.... i dont know if i can restore it with default settings or can i??? i so help

  7. #7
    Sci-Tek's Avatar
    Sci-Tek no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    849

    Re: 8320 built-in browser not working

    To get it back reload the OS, but maybe someone more experienced have a better solution.

    One of many guids:
    http://blackberryforums.pinstack.com/5086-post1.html
    Last edited by Sci-Tek; 01-12-2008 at 04:41 AM.

  8. #8
    ballr's Avatar
    ballr no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    PIN/ID
    ask.
    Posts
    363

    Re: 8320 built-in browser not working

    krayzie, try options/adv. options/host routing table

  9. #9
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: 8320 built-in browser not working

    Once you are in host routing table, open the menu and select Register Now.

    Rcbjr
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  10. #10
    krayzie.ghost's Avatar
    krayzie.ghost no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    Question Re: 8320 built-in browser not working

    Quote Originally Posted by Rcbjr View Post
    Once you are in host routing table, open the menu and select Register Now.

    Rcbjr
    i tried this way and it didnt work.... thanks, any other way you can think of......

  11. #11
    krayzie.ghost's Avatar
    krayzie.ghost no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    Arrow Re: 8320 built-in browser not working

    Quote Originally Posted by Sci-Tek View Post
    To get it back reload the OS, but maybe someone more experienced have a better solution.

    One of many guids:
    http://blackberryforums.pinstack.com/5086-post1.html

    hello.... mmm well it ws working fine, but for some reason it was unable to finish the update so i couldnt load the browser again... and this is what the phone said when it started running again... : Uncaught exception: Application Registry.waitfor(0xac3ae76427d17f19)timeout.

  12. #12
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: 8320 built-in browser not working

    Try resending your service books from your BIS. Log on there and resend. Then re-register your HRT as mentioned above, reboot your device with a battery pull and you should get your browser back.
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  13. #13
    krayzie.ghost's Avatar
    krayzie.ghost no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14

    Re: 8320 built-in browser not working

    Quote Originally Posted by Lavagirl View Post
    Try resending your service books from your BIS. Log on there and resend. Then re-register your HRT as mentioned above, reboot your device with a battery pull and you should get your browser back.

    sorry... but not that up to speed with the terminology...... could you elaborate please.......

  14. #14
    krayzie.ghost's Avatar
    krayzie.ghost no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by Sci-Tek View Post
    To get it back reload the OS, but maybe someone more experienced have a better solution.

    One of many guids:
    http://blackberryforums.pinstack.com/5086-post1.html

    Thank you very much I was able to take care of it... Thank you , you have no Idea... How much help it was knowing that there is a forum here that cares and is willing to help... Again thank you....

  15. #15
    Sci-Tek's Avatar
    Sci-Tek no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    849

    Re: 8320 built-in browser not working

    Thank you very much I was able to take care of it... Thank you , you have no Idea... How much help it was knowing that there is a forum here that cares and is willing to help... Again thank you....
    the willingness to help at this forum is very high, great community

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •