Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

basically i just fixed the 102 error and now i tried reloading the os from ... BlackBerry Curve forum

  1. #1
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28

    507 error

    Advertisement



    basically i just fixed the 102 error and now i tried reloading the os from cingular and then after it loaded what do i do?

  2. #2
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    for who ever is reading plz help 9no matter how stupid i look to you lol)

  3. #3
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Your post isn't really saying what your problem is....you have a 507 error?
    Follow this thread on OS upgrading:
    http://blackberryforums.pinstack.com...lackberry.html

    and please try to have a little more patience with your posts.

  4. #4
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    thanx AGAIN!!! this makes me feel dumb

  5. #5
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    so no surprise I need help again so i followed the rules for the 507 and the os upgrading but when i opened desktop manager nothing said anything about upgrades?

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    did you download an OS that is from your carrier or from another?
    if from another, you have to remember to delete the vendor.xml file.

  7. #7
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    it was from my carrier and i deleted the vendor.xml file

  8. #8
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    so you downloaded the OS, and when it was finished, you chose RUN, right? and it installed and after the wizard was complete, it asked you if you wanted to launch DM? then you chose yes and opened DM ... what next? did you double click application loader?

  9. #9
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    no and that is what makes u smart and me stupid so when i open dm go to aplication loader and...

  10. #10
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Quote Originally Posted by jonagent007 View Post
    no and that is what makes u smart and me stupid so when i open dm go to aplication loader and...
    it should recognize your downloaded OS.
    Scroll down and make sure all check boxes are checked that you need and click next and let it run.
    It will take a while to load, BE PATIENT....do not disconnect BB from USB cable.
    The hourglass will spin for a while. Let it complete everything and boot back up before disconnecting.
    If you see your carrier splash screen and it boot back up, you are good to go.
    You will need to go to the setup wizard on BB and run this to get your connection settings back (very important).
    Also log on to your BIS and resend your service books,
    and also resend your HRT (Host Routing Table)
    on BB go to Options>Advanced Options>Host Routing Table>hit Menu>Reigister now.
    This will bring back your browser and your email.

  11. #11
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    thanx

  12. #12
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    srry to bug you soo much ( i know i am annoying and stupid) but it still didnt regonize os and i have followed every step on the link you gave me ps srry for being such a pain

  13. #13
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    you must have missed a step somewhere

    what version DM are you running?

  14. #14
    jonagent007's Avatar
    jonagent007 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    28
    4.3.0.15 the august 2007 version

  15. #15
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    ok, open it and click on *help* in the top left hand corner, then choose *about blackberry desktop manager*
    when the window opens, click on device software tab and tell me what is listed in the window.

    also, WHICH curve do you have and who is your carrier?

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •