Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Just an update. To resolve the volume issue, I did a battery pull, but it ... BlackBerry Curve forum

  1. #16
    rcd213's Avatar
    rcd213 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    58

    Advertisement



    Just an update. To resolve the volume issue, I did a battery pull, but it didn't help, so I did another battery pull, this time removing the media card as well and it did the trick. As for the IT issue, I haven't had time to tackle it yet. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #17
    wcbratton's Avatar
    wcbratton no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    312AE7B1
    Posts
    105
    Berrymaniac i noticed you said you had downgraded from .97 to VZW .77, I have tried todo this and cant figure it out.

    I have done the following, maybe you could tell me what im doing wrong.

    1. removed .97 from my pc & installed VZW.77 when I hooked my bb to the pc it said that i didnt need to upgrade since i already have .97,

    2. removed .77 from my pc & installed 4.3 from Cellular South, deleted the vendor.xml file & when I hooked my bb to the pc dm didnt recognize my bb.

    3. removed dm ver 4.6 & installed the orginal ver dm that came with my bb & it still didnt recognize my bb.

    I wouldnt mind keeping .97 but it has locked up on me a few times & I keep getting the hour glass. I think my memory is ok because it sort of sticks around 39011348, on a regular basis i clear the browser cache & perform a memory clean as well as delete any meesages that i dont need. The other issue i have is when I had 4.3 i used to use the icons for CNN & ESPN but now they dont work, when i try to use I get a time out error so I have deleted all of them.

    Can anyone help out? been a prob for approx a week or so now & i am getting very frustrated.

    Thank you so much in advance.......

  3. #18
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    Yikes! I don't want any "developing" problems on .77! I've never had that one on .77. **crosses fingers**

    Hey Jblackfish. I've had this problem on my 8330's and 8830's since the first .52 build. I hope you don't experience it but it may show. I only notice it when using a bluetooth headset. Glad to see you got a Curve! No problems running 97 except for the slight speakerphone blast.

  4. #19
    KimH01's Avatar
    KimH01 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by rcd213 View Post
    The second issue is that when using flycast.fm app, I get an IT policy error with the app going outside the firewall. Any advice on how to rectify either of the issues? Thank you.
    If you're still having issues with the flycast.fm app, their website has a support forum to help users. Visit the website & click on 'support' in the lower right hand-side corner.

  5. #20
    tavella81's Avatar
    tavella81 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    266
    I noticed that my WMA files will no longer play since upgrading to 4.5.0.97, has anyone else experienced this?

  6. #21
    privax's Avatar
    privax no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    187
    The one second of speaker phone turning on when answering a call, and the light not working when set to auto when recording a video are the only two bugs i've found so far with .97

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •