Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Hi all, So I have zero voicemails in my inbox, but the little voicemail sign ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16

    Voice Mail Sign Won't Go Away

    Advertisement



    Hi all,

    So I have zero voicemails in my inbox, but the little voicemail sign won't go away. Any ideas of why this is happening? Thanks in advance

  2. #2
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    sometimes it's just a glitch. a battery pull should get rid of it
    lighten up...life's too short

    my favorite cydia apps and hacks

  3. #3
    JjcampNR's Avatar
    JjcampNR no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    121
    Have you tried a battery pull? Also make sure you don't have any email/txt messages from VZW on your Storm saying how many new voicemails you have.
    Device: 8100c / Apps: 4.5.0.69 / Platform: 2.7.0.72

  4. #4
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Yeah just tried a battery pull, didn't change anything. I'm pretty sure I've checked all texts and messages. I might just call it and leave a vm from a different phone, then go in and delete that, and see if it helps.

  5. #5
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Just have someone call and leave a voicemail...then check it then it will go away. Or just call yourself from another phone and do the same thing.

  6. #6
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    ^ just tried that. now i have the vm sign AND the LED light keeps flashing. haha. must be a major glitch.

  7. #7
    Sam123gil's Avatar
    Sam123gil no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    A.S.K.
    Posts
    1,098
    OK try this backup your phone then wipe it. reinstall everything and see what happens. That's a last resort,but seems like you've tried everything.
    ~©®ĺ©kßë®®Ą~

  8. #8
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    ^ cool so i should "backup and restore", right?

  9. #9
    terrapin's Avatar
    terrapin no está en línea Stack Pro
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    989
    I had the same issue and needed to reinstall the OS - called Vzw they couildn't help either...

  10. #10
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by terrapin View Post
    I had the same issue and needed to reinstall the OS - called Vzw they couildn't help either...
    it's looking like i might need to do the same. nothings worked. is reinstalling the OS something I can do? or do i need to take it in to the store?

  11. #11
    dean0uga's Avatar
    dean0uga no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    415
    Quote Originally Posted by DeadsetAce View Post
    it's looking like i might need to do the same. nothings worked. is reinstalling the OS something I can do? or do i need to take it in to the store?
    yes you can perform this, first wipe the device - options - security options - general settings - bb button, wipe handheld.... then you can upgrade the OS through DTM, hope this helps!

  12. #12
    DeadsetAce's Avatar
    DeadsetAce no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by dean0uga View Post
    yes you can perform this, first wipe the device - options - security options - general settings - bb button, wipe handheld.... then you can upgrade the OS through DTM, hope this helps!
    awesome this worked. thanks so much!

    thanks to everyone for helping. as you can tell, im new to BB

  13. #13
    dean0uga's Avatar
    dean0uga no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    415
    of no problem, glad it worked out for you

  14. #14
    clayatx's Avatar
    clayatx no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    74
    I have the same issue. I was hoping to not have to do a restore. UGH.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #15
    bglawrence's Avatar
    bglawrence no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    2746CB17
    Posts
    312
    sorry clay. Had same issue and even Verizon's only answer was a wipe and restore. If you dont want to wipe or feel uncomfortable using JL_CMder then downgrade to .65 first and then do an upgrade to .75 again online at blackberry.com/update. No need to wipe first if you do that

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •