Results 1 to 6 of 6

i just picked up a vodafone Storm 9500 and am using it on a ATT. ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    fondoo's Avatar
    fondoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24A26BE1
    Posts
    319

    vodafone missing browser on ATT network

    Advertisement



    i just picked up a vodafone Storm 9500 and am using it on a ATT. Emails are rolling in, but where is the browser? I checked and its not hidden.

    service books sent and received.

    host routing table has been registered. i even get a email from blackberry,
    your device has been registered with the wireless network.

    still no globe.

    when i go into options > advanced options > browser > default browser configurations is empty.

    where as my bold. i see: default browser configuration: internet browser, default mds browser configuration: internet browser, and default wap browser configuration: media net
    Upgraded the BlackBerry Curve to BlackBerry Bold 12/1/08.

  2. #2
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    try a batt pull then resend your service books
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  3. #3
    fondoo's Avatar
    fondoo no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    24A26BE1
    Posts
    319
    tried that, still no globe browser. are you using a 9500 on att??
    Upgraded the BlackBerry Curve to BlackBerry Bold 12/1/08.

  4. #4
    ealvnv's Avatar
    ealvnv no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,242
    Quote Originally Posted by fondoo View Post
    tried that, still no globe browser. are you using a 9500 on att??
    on tmobile but had the same problem at the beggining and that solved the problem for me
    When i say i have Bold family phones, I meant it, from the older to the younger, even the unborn ;)

  5. #5
    jfcooley's Avatar
    jfcooley no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    7,479
    When I had this issue I simply resent service books and batt pull. Solved for me.
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  6. #6
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569
    There is a thread that has the correct service books for the 9500 that also has the instructions for the modifications that need to be made to get the browser operational on both t-mobile and at&t. If I get a chance I will hunt it down and link it for you.

    Zo

    http://forums.pinstack.com/f341/how_to_make_your_storm_work_t-95645/
    Last edited by Amigotek; 04-03-2009 at 09:58 PM. Reason: Added Link

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •