Results 1 to 2 of 2

I upgraded to version 113 after reading the reviews, it is definately quicker but I ... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    pbloom's Avatar
    pbloom no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    20E20c67
    Posts
    5

    Upgraded to 113 3G not connecting and mail search not working properly.

    Advertisement



    I upgraded to version 113 after reading the reviews, it is definately quicker but I now have the following issues.

    If stopped receiving mail and on 3G kept losing Blackberry connectivity. I deleted the service books and resent them. Then I re activated the device. The mail came in then again I lost the 3G connection.
    It appears to work OK if I keep it in 2G mode only.

    The other problem is I cannot search my desktop/server mail remote, i has the following error.
    "Error connecting to remote service. Verify that device is connected to the specified service."

    I forgot to delete the Vendor.xml file so I hope this is the cause of the issues.

    Thanks

  2. #2
    MotoUp's Avatar
    MotoUp no está en línea BES Pro
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3,360
    You might try upgrading to either 122, or 131 and just make sure and delete the vendor file and see if that fixes your problem. Worst case, you can always go back down to 113...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •