Results 1 to 15 of 15

Does anyone know that the VZW Storm is unlocked?... BlackBerry Storm forum

  1. #1
    Prasert's Avatar
    Prasert no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    34

    Unlocked Storm

    Advertisement



    Does anyone know that the VZW Storm is unlocked?

  2. #2
    MWPatterson's Avatar
    MWPatterson no está en línea BES Pro
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    Ask Plz
    Posts
    1,031
    it is a CXDMA device, they can not be unllocked like GSM devices.

  3. #3
    kcschultz's Avatar
    kcschultz no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    At rest
    Posts
    56
    I would tend to agree with MW Patterson, but in searching I found this.

    http://www.fommy.com/view-full-page....30&skuno=70083

  4. #4
    KaraBear's Avatar
    KaraBear no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    294
    The CDMA part of the device cannot be unlocked. However, the quadband GSM part can be unlocked.

  5. #5
    yettiman2208's Avatar
    yettiman2208 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    ASK
    Posts
    142
    indeed. it is a dual device. just like the 8830. the gsm part can indeed be unlocked. the cdma cannot be unlocked. like all other cdma phones.

  6. #6
    NickB2005's Avatar
    NickB2005 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    151
    so if you can unlock the gsm part of the phone, but can't unlock the cdma part. Will it still work on at&t and what will/won't I be able to do?

  7. #7
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770
    it will work only one the GSM frequency for voice and date but you will not be able to access 3G as each provider owns their own band of 3G frequency...so if you can manage to get VZW to unlock the GSM for you then you would be able to use it on T-Mobile or AT&T with your current SIM card but will not have any 3G capabilities...hope this helps

  8. #8
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by magellan0547 View Post
    it will work only one the GSM frequency for voice and date but you will not be able to access 3G as each provider owns their own band of 3G frequency...so if you can manage to get VZW to unlock the GSM for you then you would be able to use it on T-Mobile or AT&T with your current SIM card but will not have any 3G capabilities...hope this helps
    This is great to know. So if one purchased a 9530 somehow got it unlocked it would work 100%? No problems? I don't have 3G so that's not an issue. Or should i just ger the 9500?
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  9. #9
    maz94protege's Avatar
    maz94protege no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    296C692F
    Posts
    620
    Like the 8830, if you get the GSM unlocked the GSM only works outside the U.S. So still wont do you any good. i was calling tech support on the same issue with my 8830WE VZW phone. But i need a VZW SIM card to unlock the GSM. Im not leaving the country or switching carriers so i am not worrying about it.

    But for all of you who want a storm.....Get rid of your carrier and come to "The Network". I mean so many ppl left their other carriers to goto ATT for the iPhone.... so here is Verizon snapping back to get ppl on their service.
    i3-2100, 8GB, 90GB Vertex3, 1.5TB HDD, HD6850OC, 23"ACER LED Monitor (Gaming Rig)
    1.83ghz Macbook 1,1 (School work, Websurfer)
    4GB Mini, 2GB Nano, 30GB Video, 8GB iPhone 3GS, iPad1
    BB Bold 9900

  10. #10
    cornelious0_0's Avatar
    cornelious0_0 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    235B134C
    Posts
    673
    I'm getting my hands on an unlocked Storm in Canada but I'll be stuck with Rogers or Fido because my CDMA carrier doesn't activate unlocked phones.

    I can't wait to get ahold of the phone, such a sexy beast!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    MEDMAXRX's Avatar
    MEDMAXRX no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1

    unlocked storm

    [FONT=Verdana]Hey guys... UPdate on the Cell PHone Scam....
    The guy is JayTronix@live.com , m101ltd@rock.com , applesaleslinks@gmail.com, jaymobilelinks@gmail.com (Craig Nguyen) and claims to have a store in UK and Georgia, money is transferred via western Union to a Michele McNeeley in Kennesaw, GA. This man claims to have a manager by the name of Mnachen Powell, and claims a registration number to be :
    13 BANKFOLD,
    City:BARROWFORD,
    State:NELSON,
    Zip Code:BB9 6JW
    Country:UNITED KINGDOM MOBILE:+447-024-072-662
    Reg No:TN047635623

    The reality is that this is the guy's cell phone number but he takes your money and claims he needs more money for more phones; you are never sent anything. I am filing reports everywhere, and I wont say what is going on now, but authorities are aware of them. The true name of the company is J-1 Limited (COMPANY NUMBER 6300676) and while that company is said to exist in UK... THIS IS A TOTAL SCAM


    I also found some old emails with the following email addresses also:
    jamephonesplaza@hotmail.com
    jamephonesplazas@hotmail.com
    jame_phones@yahoo.com
    jame_phones@look.com[/FONT]

  12. #12
    KaraBear's Avatar
    KaraBear no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    294
    Quote Originally Posted by maz94protege View Post
    Like the 8830, if you get the GSM unlocked the GSM only works outside the U.S. So still wont do you any good. i was calling tech support on the same issue with my 8830WE VZW phone. But i need a VZW SIM card to unlock the GSM. Im not leaving the country or switching carriers so i am not worrying about it.

    But for all of you who want a storm.....Get rid of your carrier and come to "The Network". I mean so many ppl left their other carriers to goto ATT for the iPhone.... so here is Verizon snapping back to get ppl on their service.
    This is incorrect. See below.


  13. #13
    vangorder's Avatar
    vangorder no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    198
    Quote Originally Posted by KaraBear View Post
    This is incorrect. See below.
    I concur.
    You have two ears, two eyes, and one mouth;
    therefore, listen and observe twice as often as you speak.

  14. #14
    Subarudude's Avatar
    Subarudude no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2008
    PIN/ID
    who noze
    Posts
    105
    sooo, just to make sure, once you unlock any device (GSM wise) all you need to do is switch the phone (namely the Storm 9530) onto GSM mode and the sim card inserted that network "stuff" will automatically appear correct?

    (in other words, if u put a AT&T sim card in, the at&t logo will appear at the top of the phone?)
    Running the .132 OS with v3.5 Hybrid installed, working pretty nice!

  15. #15
    Trongod's Avatar
    Trongod no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    123
    yes it will appear at the top and you can make phone calls, you will have to change voice mail number, and download service books to your phone in order to use bb browser and MMS.
    STORM 9530 OS 4.7.0.122v3.5h

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •